Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Пато може да се врати, ама ради сентимент нека биде и Палоски еве.. :cool:
Тешка резерва не знам баш дали би бил кој и да е, сепак Ибрахимовиќ има 39 години и минутажата треба да му се дозира. Тука се и оние повреди што секој може да го снајдат, така да шпиц некој ефтин и мотивиран треба да се ангажира.
Слично треба да се одигра и за штопер, нема потреба од истурање пари пошто-пото за некој Миленковиќ кој треба да е Видиќ а секогаш испаѓа Настасиќ :icon_lol:
Пато е dream signing :love:

За централен мислам дека е најпаметно да одат на некоја варијанта ко овој Кумбула или овој што го пропуштивме пошо отиде у Лестер, Фофана или како и да се викаше, некој што нема инстантно да се буни пошо не е првотимец али ќе биде играч шо ќе сака да се пробие, Ромањоли и Кјаер се фиксни и понатака, покажаа претходната сезона дека може да извадат квалитетна одбрана.

Десно крило е енигмата, многу медиуми велат дека ќе носиме јако засилување таму, скоро сите алудираат на Киеза.

Mногу ќе зависи од ЕЛ. Ако не се избламираме во квалификации ќе се донесе уште некој квалитетен. Ама со оглед на тоа дека сеуште не сме стабилни, а не се игра двомеч се е можно.

Was the negotiation with Inter true?

“My agent spoke to them a lot, leaving me out of this business to make sure I had a free head. There was a lot of trust between him and me. As soon as I learned about Milan, he knew about my passion and we talked to each other.”

Ова се убаво со Тонали али за неколку дена почнуваме со официјални натпревари а одбраната ни се состои од Калабрија,Габија и Дуарте.

На Фиорентина им бил соммителен трансферот на Ребич во Милан и Роко Комисо ќе се жалел во ФИФА.

Леао позитивен бил на Корона. Затоа не ни тренирал со тимот. Чекаат втор негативен тест за да се врати. Што значи и него ќе го немаме за почеток на сезона.

На Фиорентина им бил соммителен трансферот на Ребич во Милан и Роко Комисо ќе се жалел во ФИФА.

Абе секако да..моментално има колку сакаш овакви дупки што ги најдоа тимовите, нема што да се бунат.

Само што Миленкович или Киеза нема никогаш да ги пуштат во Милан :)

Да но затоа ги има Калабрија,Дуарте,Габија,Лаксалт и Крунич.

Тресеш зелени..кој ќе игра десен бек ако не Калабрија? и ајде Кјаер сам нека игра стопер ако го нема Габија..замена мора да има на таа позиција нема кој друг да игра. На место на Крунич едино можел да го земе..

Тресеш зелени..кој ќе игра десен бек ако не Калабрија? и ајде Кјаер сам нека игра стопер ако го нема Габија..замена мора да има на таа позиција нема кој друг да игра. На место на Крунич едино можел да го земе..
Торко моабетот ми е дека почнуваме со официјални натпревари а ростерот не го средија и засилија особено одбраната.

Ќе те пратиме тебе да преговараш за Миленкович, за да се реши проблемот со одбраната.

Пакета најважен играч од оние што се за продажба и најмногу пари треба да донесе. Според некои пречка е за да се реализираат други трансфери. Ќе видиме колку ќе испадне точно ова.

Другите се лесни за продавање, а Калабрија може и да остане и онака нема избор. Замена лев бек ни не знаеме кој ќе биде и може и да испадне и нешто полошо од Лаксалт, ама мислам дека и овој не е лош за втора опција. Не може двајца Тео да имаме.

Приоритет е централен бек, па играч од средина и ако има шанса и за замена напаѓач.

Овој па само ме праќа на преговори.
Прозорот за трансфери се затвара на 5 Октомври а до тогаш веќе ќе изиграме 4 натпревари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom