Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фофана во Лестер,Милинкович многу тешко,Кумбула највероватно во Интер.
На последниот меч не искочи во прво ради повреда на задна ложа или нешо така?Знае некој што е со Леао? Влече некоја ситна повреда или ?
Да забораив дека го извади накај 30та минута последниот натпревар. Штета добро ќе беше да го имавме на располаѓање за ЛЕ дур е Ребич суспендиран , а и Ибра не е 100% спремен. Мачење ќе ми е Салемакерс да го глеам на лево крило ако не го спремат Ибра за во Четврток.На последниот меч не искочи во прво ради повреда на задна ложа или нешо така?
Веројатно се уште се нема 100% опоравено.
Да ама бољи тоа него да го ризикува Ибра ако има било какви шанси повредата да се влоши, ќе видиме, малце кнап сме со повредиве за почетокот на сезонава, затоа многу ми е битно да пазарат некој добар централен.Да забораив дека го извади накај 30та минута последниот натпревар. Штета добро ќе беше да го имавме на располаѓање за ЛЕ дур е Ребич суспендиран , а и Ибра не е 100% спремен. Мачење ќе ми е Салемакерс да го глеам на лево крило ако не го спремат Ибра за во Четврток.
Се спомнува Палоски но се надевам дека не е вистина.Да ама бољи тоа него да го ризикува Ибра ако има било какви шанси повредата да се влоши, ќе видиме, малце кнап сме со повредиве за почетокот на сезонава, затоа многу ми е битно да пазарат некој добар централен.
Ако се носи замена за Ибра, а не очекувам да донесат, тогаш сигурно ќе биде играч од ваков калибар, нема сврха да се трошат огромни пари на некој кој би бил тешка резерва.Се спомнува Палоски но се надевам дека не е вистина.
Ќе покријат Ребич,Леао и Коломбо подобро да не носат ваков играч после ќе неможат да го откачат.Ако се носи замена за Ибра, а не очекувам да донесат, тогаш сигурно ќе биде играч од ваков калибар, нема сврха да се трошат огромни пари на некој кој би бил тешка резерва.