Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако не ги дриблаат Мино и Ибра уште две неделиа во меѓу време ке останеме без засилувања во ростерот,се да им ебам.

Ако не ги дриблаат Мино и Ибра уште две неделиа во меѓу време ке останеме без засилувања во ростерот,се да им ебам.
Да де Мино и Ибра криви се што овие не можат друго да напраат на маркетот.

Јакиов играч ќе го изгубат.
Чим у Леверкузем иде доволен показател е тоа

Мора да му се покаже заби на Мино по секоја цена,намириса дека сме очајни и слаби и не дрибла како сака.

[emoji16]
d1f6a8d2f675de8fdad1240948a66cd1.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Кеси-Бенасер
Побега-Бакајоко Ова 90% ќе ни биде средината за наредна сезона. Што не е лошо. Мора сеа замена за Хакан да се земе. Пакета нека го шитнат и оној Оскар од реал нека го земат.

Очигледно нема да имаме активен трансфер пазар.
Како што ми мириса Кастилехо,Салемакерс ќе останат десно,Ребич и Леао лево,Оскар замена за Хакан и уште десен бек ако најдат и тоа е тоа.

Можно е Брахим Диаз да го земат на позајмица од Реал. Според позицијата замена за Хакан, мада не сум го гледал многу детево, знае некој што играч е?

А Хакан е толку способен цела сезона да игра прв тим [emoji28]

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Bar za Silva da zagrizaa, so Romagnoli ke bea dobar par a nekoj od stoperite da prodadea.

Bar za Silva da zagrizaa, so Romagnoli ke bea dobar par a nekoj od stoperite da prodadea.
Силва ќе бара плата минимум 6 милиони што никад нема да му ја дадат. Бар не Милан. И момнетално Ромањоли и полош и од Кјаер. Очаен беше на крајов од сезонава.

Можно е Брахим Диаз да го земат на позајмица од Реал. Според позицијата замена за Хакан, мада не сум го гледал многу детево, знае некој што играч е?

Колку што знам во Реал го играа крило, игра и лево и десно веројатно играч плус за ротација. Нова замена за Хакан ќе нема, уште се надевааат во Паќета :D

Последно уредено:
Ене за да не толкуваме, објасни Скај и Маркети што му значело тоа со "стилот" на Раиола. Ибра сакал да биде најскапоплатен играч во Милан. И се навредил дека бонусите биле врзани со изиграни утакмици (што искрено, според мене, имајќи предвид дека ипак се работи за скоро 40 годишен играч, е нормално). Е на тоа мислел со "стил и убедливост" на понудата, а не на тоа дека Милан не ветувал засилувања и конкурентен тим.

И Газидис и Малдини и Елиот знаат дека ова е еден од последните возови за враќање во ЛШ и задржување на вредноста на брендот, пред да продаат. Не мора да му ветат конкурентен тим на Раиола за да го знаат тоа, не ќе го напраат тоа исклучиво заради Ибрахимович.

Мене ми смета малце ова тегнење и курчење, иако ги знаеме какви се и Раиола и Ибрахимович. Тој збори за стил некаков, а се тегне за пола милион на крајот од богатата кариера кога Милан го врати Ибра од Пиздинци, Америка и му даде шанса да игра и да се пензионира во лига и тим кои се уште нешто значат и не се ревијална претстава као МЛС. Ибра му помогна на Милан сезонава, да, ама и Милан му помогна на Ибра, затоа нека не бладаат за стил некаков. Сакам и мислам дека треба да му продолжат договор, ама не го оправдувам понашањето на Ибра и Раиола во моментов.

Тие коишто го оправдуваат Ибра во ситуацијава се исти коишто би го оправдувале Икарди со глупостите во Интер. Као најјак е во тимот, му се може да се курчи, дајте му колку бара. Тоа е све само не понашање со стил. На Икарди му личеше, ропак класичен. Ама не му личи на Ибрахимович, искрено.

Сеа друга работа е што ако влезат во отворен клинч со Раиола, тоа копиле ќе ни се одмаздува преку Донарума, Ромањоли и слично, ама јебига. Затоа мислам дека ќе најдат договор. И немањето стил ќе остане кај Ибра и Раиола, не кај Милан во ситуацијава.

Сакал да биде најскапо платен во тимот,човекот има комплекси. :popce:
А со Мино треба да се расчисти еднаш и засекогаш ама штета што имаме други играчи што се негови агенти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom