Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Газидис наводно забранил да се носат играчи као замени за Пјонтек и Сусо. Еден од попаметните потези негови откако е најплатен ЦЕО во фудбалот.

Боље спречити него лечити.

Нека не носат никого боље отколку да донесат некој полу играч на последниот ден од меркатото, кој така евентуално нека стои, па можда ќе се снајде па да не знаеме што ќе му праиме таму последните денови на август коа ќе се тегнеме со Шарлерои дали сакаат да даат 500 илјади плус за да го купат или демонстративно ќе го прекинеме трансферот.

Лев бек да, затоа што само Ернандез е таму, ама за другиве не мора, нека си седат мирни, доцна е више за било каков паметен и неизбрзан трансфер.

Оваа сезона е и онака многу тешко спаслива, врвот ќе биде да се обезбеди ЛЕ која не сум ни сигурен дека ќе сакаат да ја обезбедат од многу причини, така што, ете има 2-3 деца во онаа мртвата Примавера, Малдини малиот, тој Капани бразилецот што многу го фалеа и уште некој нека изберат со врзани очи, нека ги стаат со дрвава постари и нека трчаат. Можда ќе се погоди некој да пркне малце за да се продае и да се извади јака plusvalenza на лето. И онака нема што да се изгуби, јебеш га.

Istoto go mislev..za dva dena ke se izbrza so transfer posle nemozat da go prodadat zatoa sto cenata padna i toa e toa..

I RR pred potpis so PSV, tamu ke ostaneme tanki ako znaeme drka Hernandez fakja dosta zolti..isto kako Bennacer.

Napad ajde nekako ke iskombiniraat so Leao i Rebic..na krilo isto Barbikata.

Nandez od Cagliari e ekstra igrac da mozat nego da go zemat bi bilo super, i negoviot agent potvrdi deka imalo interes od Milan.

За Нандез Вест Хем понудиле 43мил евра завчера и биле одбиени од Каљари, тој филм не го глеамо.

Единствено добро како сега може да ни послужи Нандез нам е да го продаат во Вест Хем, затоа што Каљари за замена планира да понуди 12-15 милиони за Крунич. Ќе извадиме plusvalenza јака.:pos: Извинете али мене више почна само тоа да ми е битно зашто ни ги потекоа топките со тоа plusvalenz-ите и сеа само тоа ќе си глеам, нек има пари, нек се книжат добивки, што ги јебем.

Дека ние ќе понудиме 40 милиони за Нандез, тоа никад у животу.

И фала им на Фиорентина што испокупија 6 играчи вчера као Данкан, Коуаме, Игор, Амрабат иначе ќе се залетавме ние за некој од ова просециве, ќе купевме, кој ќе се мачеше со нив у пичку матер.

Само да не се изглупираат и да го вратат Андре Силва од позајмица.

[emoji106] За детево.

Ми се допаѓа стилот на игра шо го негува.. Многу напаѓачки и агресивен по таа десна страна.

Башка за Белгија у 21 игра и се надевам дека ќе се вклопи во овој сегашен Милан.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Кој кур е сега овја ?!

Хрк пу, ти ебем евреинот гаден, ова е класичен Арсенал трансфер

Леао беше таков трансфер, ама ене го тој остана и кој му предвидуваше дека ќе игра со Ибра заедно.

Овој како што видов игра цела десна страна и цм. Никогаш не се знае, само ќе му е потешко покрај веќе испробани играчи.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Немаше потреба од ваков трансфер,подобро да му дадеа шанса на Малдини Јуниор.

Ако требаше да му дадат шанса ќе му дадеа. На различна позиција се овие двајца играчи.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Мораше некој да дојде по заминувањето на Сусо, не мислим Крунич да го глеам таму а и од кј знаеш може да се погоди малиот...

Него 9 неуспешни деветки... Ја на никој наредно не би му дал деветка, јебем ти број баксузен.. Што убоо си газеше Пионтек со 19ка, а и сеа ќе гази у бундес [emoji16]

Зима сите се засилуваат само ние чистимо тимот [emoji16][emoji16] пола отиднаа уште пола на лето и џам [emoji16]
6e498b0e9df016ef38f5250b59cabfd8.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Најголемо засилување е заминувањето на Сусо. :D
Автоматски споено мислење:

И тој левиот бек ќе го земаат. Тео нека е жив и здрав, овој небитен.

Последно уредено:
Неможем да ве разберем на овој тим што го имаме, Бернардески да не ви чини.
А и тоа говното ќељаво стаело вето на трампава зашто Бернардески земал 4,5мил евра плата.

Хрк пу, сифилис децата да му добијат на тој што те донесе овде мамицата еврејска да ти ја ебем

Не носат поскапи фудбалери зошто сезонава е веќе изгубена , а со Пиоли не гледаат некој проект долгорочен па да би му купувале некој таков фудбалер со толкава плата.

Паметно направија, донесоа фудбалери за пари што може да се прежалат и се ослободија од кризните двајца.
Еве гледам донеле лев бек од Виган да смета да се мотка по Миланело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom