Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ja tepame uste Verona i posle Inter ima da ne plesne za reality check isto kako lani.Sezonata e izgubena neka ne ve laze momentumot od nekolku pobedi. Neznam dali namerno ali logicki potezi povlekoa Boban i Maldini. Prodaj sto moze da se prodade,nekoj low cost transfer koj ako se pogodi bomba i 4-5 meseci za konsolidiranje i potoa pak na leto pocnuvame od novo kako sekoja godina.

Ова Џастин Биберчево што го зеле као замена за Сусо ми изглеа толку неухрањено што мислам дека ќе се повреди при прв контакт со Кеси на тренинг. Саличе е Тајсон за овој.

И остај што никад нема да научиме како се вика. Салемејкер ебате, ко херој на Дота. Или ко диџеј.

Pjaci je propala šansa za bijeg iz Juventusa, a onda ga je spasio Boban

Ми излезе ова на Фејсбук, и го читам насловов, и страв ми беше да ја отворим статија, ќе му ебев све до 7-мо колено на Бобан.

Испадна дека Пјаца ќе бил замена у Андерлехт за новиот ни саличе

Последен пат кога во јануари фрливме 75м+ евра знаеме шо добивме, едниот денес го продадовме а другиот моментално огранизира турнири у кантер и не се умара со фудбал.

Едино би ми се допаднало ако имаат некој ас у ракав за некој везњак за да се олабави Бенасер малце, мене за 26-7м евра ептен кејф ми праеше опција ко Емре Ч(Џ)ан ама се спакува сиромашкиот за Дортмунд.

Шала на страна тимов ваков или таков влезе у некоја добра форма, се глеа некој Ибра ефект кај скоро сите играчи, стагнираа само овие шо си отидоа и овој кантерашот шо бојкотира ама во глобала сите други се гладни за да истераат добра полусезона до крај.

Дали ќе ни се деси пак бродолом со или после Интер ќе видиме ама барем сеа за сеа сме далеку поинтересни него до нова година.

Тој Робинсон на тренинг нека не се кажува дека од УСА, Ибра ќе го прати да игра кошарка.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Барем се прошета до Милано, Ибра нема да го праќа да игра кошарка. :D

Прочитав дека Виган побарале повторно да преговараат откако го испратиле на прегледи и да потпише, ајде еве им го назад.

Изгледа Лаксалт се враќа.

Прочитав дека Виган побарале повторно да преговараат откако го испратиле на прегледи и да потпише, ајде еве им го назад.

Изгледа Лаксалт се враќа.

Laxalt pisuvase prvo Fiorentina ama izgleda ke go vratat..pa i ne e bas los on samo Gatuzo ne znaese da go iskoristi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom