Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
: "Il Milan è una società corretta ed elegante, e quindi non farà mai leva sulla volontà del giocatore. Figuriamoci in questo caso, visto il grande rispetto che nutriamo per l’Atletico Madrid e il presidente Gil, che è un amico".
Ова е зашто го сакам ова управа ,само зашто ги донесе Малдини и Бобан , колку и да не покажа ништо со трансфери нивниот удел во фудбалот ке ни помогна за идните години

Кастиљехо не го ни регистрираат останатите играчи, како со играч помалку во напад.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Никој не им бара wow фудбал ама да не можеш 30 мин. една мочана шанса да напраиш не знам. Не ме интересира и 1 ден. некој само да тренирал ама 10 пати боље ќе изигра од Борини во средина, Саму во напад и Хакан пред одбрана. А и бековите ни се бескорисни ко и обично.

Исти музичари иста песна...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Со Хакан и Сусо ваква игра ќе има дури и многу полоша од минатата сезона. Се виде разликата на пријателската кога излегоа, а влегоа Бонавентура, Леао.
Погрешни позиции и на двајцата. Додај го Кастиљехо кој исто не е SS

Подобро ваков натпревар да изиграат додека не е завршен трансфер периодот, па може ќе се свестат што фали и кој треба да се продаде.

Само кај нас нов играч не е спремен да игра од старт.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Сезонава ќе ни биде тужна ко обидон на Пјатек за симулирање

Zasto ne svirna tuka penal?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Хакан, Сусо, Борини, Кастилехо, Родригез и мега талентот калабрија не треба да пристапат воопшто на терен. На некој без пари да му ги дадеш нема ги земе. И па нека не земаат плус уште 2ца квалитетни играчи до крај. Мада и тоа е малце ама ај.

Дa ги ебaм Џaмпaoлo,Бoбaн и Мaлдини,тoлку ли се слепци,јaс oд пред телевизoрoв гледaм декa Сусo не е зa AM и декa ни требa aсaлен deep lying playmaker и ништo пoвеќе.

Сезонава ќе се плаќа цехот за што се пропушти лани кога им беше многу платата на Ибрахимович и се решија за млади фудбалери, мртвите у пичка да им ги ебам на сите со ред.

А збореше Газидис тренер странец да се донесе ама Џампаоло избор на Малдини.
Фацата мртва да му ја ебем, Игор Тудор го надигра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom