Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Neves e igraciste..vo sredina bi bil odlicen. Manekenot plus pari za nego bi bilo odlicen transfer.

Benacer i Krunic jebote..samo nekoj botovi sobiraat za na klupa. Poarno Mauri da ostanese za na klupa i Zapata odkolku vakvi proseci da sobirame..
Зошто Маури да остане?
Играч што кај 12334736 тренери не фати место, а нема ни кај Џампаоло ти го споредуваш со играчи кои беа топ 10 најдобри од среден ред во изминатата сезона и играа во екипа која игра офанзивен фудбал како што сака новиот тренер, ама по што се од Емполи, не се звучни имиња и се ботови и однапред прогласени за лоши трансфери.
Тие ботови беа пред овие нашите од среден ред.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Алан од Удинезе, Жоргињо од Верона, Зиелински појма неам од каде, Брозгара од пичку си матер, Наинголан од Каљари, Видал од Леверкузен...

Има куп примери, почекајте да видиме шо ќе спремат Малдини и Бобан за Џампаоло.

Зошто Маури да остане?
Играч што кај 12334736 тренери не фати место, а нема ни кај Џампаоло ти го споредуваш со играчи кои беа топ 10 најдобри од среден ред во изминатата сезона и играа во екипа која игра офанзивен фудбал како што сака новиот тренер, ама по што се од Емполи, не се звучни имиња и се ботови и однапред прогласени за лоши трансфери.
Тие ботови беа пред овие нашите од среден ред.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Benacer i Krunic bea vo top10?:D

Benacer i Krunic bea vo top10?:D
И да не биле во топ 10 имаа супер сезона во Серија А и играа во напаѓачки систем сличен на тој на Џампаоло. Двајцата за 22-3 милиони е паметен потег.

Поготово Бенасер е многу талентиран и моментално им е најдобар играч на Алжир на АФКОН. Крунич како замена е барем 3 пати подобар од Маури и Бертолачи.

Top 10 midfielders from Serie A that created the most chances last season:
Veretout 77
Pjanic 72
Pulgar 60
Pellegrini 59
Zielinski 59
Krunic 52
Sensi 52
Brozovic 51
M.Savic 48
Freuler 44

Krunic for Empoli (18/19):
52 chances created (1st)
13 big chances created (1st)
7 assists (1st)
5 goals (3rd)
1300 passes (4th)
38 tackles (4th)
21 interceptions (4th)
47/76 dribbles completed (2nd)
U23 midfielders in Serie A
ooBzprM.jpg

Бенасер го кажуваат како доста талентиран играч со огромен потенцијал . Кеунич го немам гледано многу немам некое мислење за истиот. Останува фактот дека колку и да е талентиран треба да знае да се носи со притисок кога си во голем клуб.

Си има статистика кој што има направено изминатата сезона, а двајцата се топ 10.
За Бенасер пишав и кога го земаа Крунич дека и него може во пакет за малку пари.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1562317868][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Fiorentina odbila 13m+Biglia..Benacer ne e los za Krunic neznam imase nekolku dobri natprevari ali kje vidime kako kje se snajde

Крунич е повеќе земен за на клупа за ротација. За тоа воопшто не е лош играч особено за таа сума што е земен. Може и да изненади позитивно и да се наметне. За Бенасер имаше доста екипи заинтересирани башка одлично играл на Афричкиот куп така да има нешто и во него особено што е 21 година само. Само мора уште 1 квалитетно засилување во средина обавезно. Не смее на ова само да се остане.

Bologna left-back Mitchell Dijks has confirmed that Milan want to pay €20m for him.

WTF,зар овој вреди 20 Милиони и зошто уствари ке даваме 20 Милиони за резервен лев бек.

Нема шанса, чиста шпекулација се филмат и овој и менаџерот негов.

Милан го зема Тео и за таа позиција е завршена работа.

Башка нема сигурно да го дадат Родригез за 16-18 и овој од Болоња 27 годишниов да го платат 20.

Нема шанса, чиста шпекулација се филмат и овој и менаџерот негов.

Милан го зема Тео и за таа позиција е завршена работа.

Башка нема сигурно да го дадат Родригез за 16-18 и овој од Болоња 27 годишниов да го платат 20.
И мене вooпштo ми немa лoгикa.

Имаше шпекулации дека и оној од Аталанта им се понудил. Левиот бек. Само тешко дека ќе се случи тоа едино ако продадат 3ца од РР, Лаксалт и Стринич.

Laxalt treba da ostane. Loso upotreben bese od Gatuso, a mozese da pruzi povekje . Plus sto moze da igra i krilo. Rodrigez si gi potrosi dzokerite, dve sezoni bese prosecen i toa vo najdobrite denovi.

Inace Teo e na permanenten transfer za 18m ne pozajmica so pravo na otkup. Taka da mi nema logika da odat po drug lb dokolku ostanatite 3ca ne se prodadat prvo.

Laxalt ne e los ali eden sigurno kje si ide..Strinic sigurno. Za ovoj Dijks nema sansi..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom