Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наводно Самдорија одбиле 30мил за Андресен од Лион, исто беа одбиле 48мил пд Арсенал за Андерсен и Праетhttps://www.transfermarkt.com/joachim-andersen/profil/spieler/260827
Овде е проценет на 25, ама ништо чудно и 45 да бара Фереро за него.
Калдара е повреден цела сезона, во мај кога се опорави од првата повреда пак се повреди и до септември, октомври е аут. Запата си замина и останваат само Ромањоли, Мусакио и Симиќ кој најверојатно ќе замини. И така ќе чекаме Калдара да се опорави за да имаме 3 стопери, а ништо чудно и уште повреди да има во текот на сезоната. Уште и Мусакио да се продај како што викаш тешко нас ќе биди после во одбраната. Затоа треба и еден стопер да земат, ако можат да играат со два и пол играчи на таа позиција секоја чест.
Иначе средината знам дека е приоритет и треба да купат минимум уште тројца покрај Круниќ.
Јас го гледав против Италија до 21год. играеше офанзивно и ме импресионираше, тројка во средина најистурен да игра, на Иниеста ме потсети, технички многу добро поткован. Али во текот на мечот го снема како и цела негова репрезентација. Ипак не можете да испаднете на натпревар со Пакета и Селабос заедно, премногу се слични, а и двајцата не ги красат дефанзивните карактеристикиCeballos e box to box или playmaker?
Veretout и Praet се box to box.
Oчaјнo ни е пoтребен квaлитетен playmaker.