Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мораше баш сега во овој КЛУЧЕН момент сезонава да игра курташак?
Оваа утакмица е многу битна пошто со неа фаќаме приклучок кон топ 4... и овој вади 3-5-2...
се надевам ќе се исплати вакво експериментирање и како-така ќе победиме. Знам дека нема да играме добро.

Мислам дека дека 3-4-1-2 е формацијата и ептен ризикува. Абот ваков таков барем не се менува формација.
Може на терен е друго му е замислено и во офанзива Мусачио ќе биде десен бек. Во дефанзива ќе помага Кесие.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

3-4-1-2 Хaкaн ке биде пoзaди нaпaгaчите,мислaм декa немa игрaнo кaј нaс тaму,Сусo и Лaхaлт нa крилa.
Мнoгу ме интересирa кaкo ке игрaaт сo oвaa фoрмaциa.

Среќа Сусо ја опали првата убоо, не му требаше 11та, па дадоја ран гол, иначе тешко мучење ќе беше утакмицава за глеање со Бакајоко и Кеси везњаци и тројца назад.

Формацијава никој неможе да ја разбере, шашма е... Кесе десен бек, па средина... Сусо де крило де у линија со Бакајоко... еве незнам, важно да се победи!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Аман Бакајоко... задна да ти е!!!
Мора ли гол секоја утакмица да се прими???

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Продолжија како последните 15 минути и нормално дека ќе примат гол по глупава грешка.

Ромањоли [emoji7]
Автогол му е пишан голот на Џенова се извлече за тоа. Него пак примаат гол од тим кој има 2 удари во рамки на гол, а нашите 10 и едвај на крај влезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom