Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Се е јасно после ова, очигледно е дека се работи за тактички проблем и немање соодветен тренинг.

Ако не ги победи двеве со Сампа и Џенова ќе лета сигурно а ако пак кикснеме тогаш налет и сезона и сфе.

А како сакате лаксалт да игра одлична утакмица кога ова му е едвај трет или четврт настап од почеток?
Во ситниците се гледаат работите, Милан баш тука затајува највеќе - позиционирањето е огромен проблем во секој сегмент, напад, одбрана контра напади, организација на напад и тн. Очајни сме во тој поглед.

Донарума 1000000% ја фаќаше таа топка, и тоа е факт.
Муабетот ми е што ете, и реина воопшто не е блескав. Си имаат и двајцата голмани предности и недостатоци.

Вчера се виде дека многу играчи се скроз надвор од форма и не се воиграни у (еве го веќе) НОЕМВРИ месец, поради тоа што воопшто не ни играле, и индивидуално и заедно како колектив.

И да, бонавентура е дефинитивно новиот Монтоливо. морон.

Еј се смеев вчера овие Бетис имаат играч со презиме Морон :D

Последно уредено:
Калдара повреден е ?

4-4-2 може подобро ќе е Кастиљехо како побрз играч. Овие Сампдорија имаат најдобра одбрана.

Последно уредено:
А Калабрија пак е поарен.
Џампаоло е добар тренер, секогаш вади максимум од нападот па какви сака нека се. Сусо имаше премногу простор и само еднаш успеа да центрира и асистира, после тоа се што доби и уништи.

Квараљела пред пензија му бега на Калабрија, еднаш па уште еднаш... Дај Конти да видимо ти што знаеш пошто од Калабрија нема ништо, само бркање!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Па кога Кесие оди толку напред, не го следи Сапонара и не го покрива Калабрија.

Со овие 3 бода, и евентуална победа против Џенова, и не котираме толку лошо на табелава.
Во тој случај ќе имаме 18 бодови. Не сме нешто предалеку од конкуренцијата, со оглед на тоа дека Лацио и Интер играат вечерва.
Добро е што се вративме после резултат 1-2 . После 1000 години покажаа карактер и желба да ја превртат.
Идеме даље со Гатузо оваа сезона.
Очекувам и мислам дека ќе тепаме со Џенова.

Ако ја погледнеме гол разликата на милан. 18-13. Според бројките - Проблемот е у одбраната.

Ako ne bese Suso nemase ni sansa sa napravime..se odi preku nego i denes srekja imase dobar den.

Odbranava nikakva 15 utamici po red primaat gol..katastrofa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom