Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Му тртка на Гатузо да не напрај кикс пошо знае дека у секој момент може да лета, затоа мислам дека вади ваков состав.
Сусо, Игуаин, Биља мислам дека слободно може да одмараат.

Игуаин и да го игра и да не го игра пак ќе има коментари, никако не се погодува. :D

Зoштo Зaпaтa сеуште игрa фудбaл,требa дa јa смени прoфесијaтa.

43193390_1482443255192672_7618357550206943232_n.png

Ocekuvano za Bakayoko koj nema pojma..nisto ne dobivme so nego vo rotacija. Podobro Locatelli da ostanese bar dodeka donesea nov igrac vo sredina..

Локатели доби шанса и не успеа да фати место покрај никакви играчи во средниот ред и одби на биде резерва. Леонардо прво кажа дека останува, ама мора да се почитува желбата на играчот и никој не можат да задржат со сила. Нека си седи во прв тим на Сасуоло, толку и му е капацитетот.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

За мене вчера Кастиљехо беше полош од Бакајоко, типот неможе глава да дигне, дежурен кривец е и у челзи и сеа кај нас.
Еднаш згреши пас и му ја пресекоа топката и имаше шанса Олимпијакос, али углавном не беше толку лош.

ехх да имавме еден полу-асален шпиц за на клупа, па да си играме со два напаѓачи ... Убаво би било да земат некој половен на зима, како матри или бориело таков некој да се најде за недај боже и напред да си играат Игуаин и Кутроне .

ехх да имавме еден полу-асален шпиц за на клупа, па да си играме со два напаѓачи ... Убаво би било да земат некој половен на зима, како матри или бориело таков некој да се најде за недај боже и напред да си играат Игуаин и Кутроне .
Дa гo врaтaт Андре Силвa :cool:

Еве Ибра ќе го носат :icon_lol:

Romagnoli ima nekoja mala povreda i e neizvesen za utre..verovatno ke igrame so Zapata - Musachio..komedii vo najava.

Греота е и со Запата во одбрана да не можат да ги победат Киево кои со бодовите се`уште се во минус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom