Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Зa Кoнте имaме гoлемa кoнкуренциa oд ПСЖ и Бaерн.

Probable lineup vs. Ludogorets (4-3-3): Donnarumma, Abate, Bonucci, Romagnoli, Calabria; Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone, Çalhanoglu

Очекував дека ке калкулира со составот и ке направи неколку ротации имаме многу згуснат распоред наредниве три недели.

Probable lineup vs. Ludogorets (4-3-3): Donnarumma, Abate, Bonucci, Romagnoli, Calabria; Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone, Çalhanoglu

Очекував дека ке калкулира со составот и ке направи неколку ротации имаме многу згуснат распоред наредниве три недели.

Подобро да ја заврши работата таму и да калкулира на Сан Сиро со составот на недела дена од дербито со Интер него тогаш да бркаме пласман.

Rossoneri sporting director Massimiliano Mirabelli has been in Germany this week, with calciomercato.com reporting that he’s been looking at both Reus and Julian Weigl.

Очекувано е да не поврзуваат со играчи на кој главен спонзор и е Пума. :D

Да потрошиш над 200 мил на комплетно нов тим и повторно да има место за Абот, ти ибам среќата што ја имаат ваквите играчи.
Ромањоли и Кесие на очекувано ниво. Премногу погрешни додавања и порано требаше да се реши натпреварот. Не дека е и ова лошо, ама пред пеналот можеше да биде и 1:1

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Мнoгу ме интересирa штo ли му викaше Ринo нa Мoнтoливo нa крaјoт нa првoтo пoлувреме.

Добро е што го решивме пласманот уште во првото коло со фармериве. Сега нека извади комбиниран состав за следната, веќе нема што да се грижиме тука, го очекувам Монтолидерот како капитен!

Инаку, многу кејф ми се прави за Борини. Човекот дава гол во два последователни натпревари, сосема заслужено, отсекогаш ми се допаѓале овие играчи кои давале се од себе и после бидуваат наградувани!

Одлична работа направи Гатузо со тоа што излезе со најсилен тим и со пола сили го реши двомечот по првите 90 минути. (y) Милан покажа денес како треба еден голем клуб да се однесува во секој меч и ептен ми е ќејф што не се изглупираа со некој комбиниран тим демек небитно им е ова натпреварување. Само нека продолжат со ваков пристап па ваљда од пропадната сезона ќе направиме истата да изгледа ако ништо повеќе барем пристојно. Од играта во нејзиниот офанзивен дел ич не сум задоволен, но од друга страна 3:0 без претерано замарање се одличен резултат. Реваншот ќе биде шанса за цела утакмица да одиграат Мусачо, Локатели, Борини, Монтоливо и Силва што е многу важно за нас бидејќи утакмицата се игра во еден доста незгоден период кога имаме пеколни утакмици.

Gattuso: "Možemo bolje"

Utakmica: "Ne bih rekao da je ovo savršena igra. Možemo igrati bolje, ali mi takođe znamo da je u Evropi teško igrati. 0-3 ne odražava utakmicu jer nismo dobro igrali, mogli smo mnogo bolje. "

Romagnoli i Cutrone: "Trebaju mi svi, Musacchio i Zapata su važni, ali mislim da je Romagnoli trenutno jedan od najjačih igrača odbrane u Italiji. Takođe mislim da u ovom trenutku Cutrone, Calabria, Romagnoli zaslužuju da igraju za Azzurre. "

Negativnosti: "Malo sam ljut, mogli smo mnogo bolje. Imali su puno brzih igrača i besan sam jer bi naše rešenje za rešavanje ovog problema moglo biti još bolje postavljeno. "

Šta ga čini ponosnim: "Ono što me čini da se osjećam udobno jeste to što već mjesec dana moj igrači igraju isto. Vidim da su potpuno svijesni i nadam se da će kada se pozovu na akciju moći da pomognu timu. "

Budućnost: "Živim tiho, za mene je san da treniram ovaj tim. Moram puno naučiti i vidjet ćemo kako će se završiti. Dobio sam sjajnu priliku i bez poverenja Mirabellia i Fassonea, bilo je nezamislivo da sednem na ovoj klupi, to je čast. "

Mногу ми се допаѓа што не живее во илузија ко кретенон Монтела и знае точно што фали на тимот. Многу реални изјави дава после утакмици. Одличен натпревар денес. Не во играчка смисла воопшто не играа нешто убаво ама бар не се трошеа многу што е секако за пофалба и па го добија натпреварот. Ова му фалеше долго на Милан и со ваква игра да добива натпревари. На реваншот може комотно со скроз нов тим да искочи да одморат првотимците пошто имаме многу тежок распоред.

Milan have prepared the growth plan for next season: The club's idea is to add 2-3 new players to the current squad. Moreover, there isn't the necessity to sell one of the big players considering that the forecasts of the club's budget does not include CL qualification [CorSera]

Sampdoria mora da padne..Da gi odmazdime komsiite.Ne moze Genoa da bide pofudbalski grad od Milano ajde osveta

После Удинезе ова денес е втора шанса да се намали предноста. Ако не ја искористат толку тоа.
Тешки натпревари до крај на сезона и незгодни гостувања. Многу бодови расфрлаа во првиот дел од сезоната и сега мора да се победат тие екипи, а со останатите и бод е добро.

Сампдорија, Интер, Рома, Џенова, Киево, Јувентус, Сасуоло, Наполи, Торино, Беневенто, Болоња, Верона, Аталанта и Фиорентина.[DOUBLEPOST=1518984432][/DOUBLEPOST]Колку лошо изведен пенал...
Добро е погодија за кратко време и мора да се продолжи со напаѓање и зголемување на предноста.

Последно уредено:
Ете го калабрија што го ругавте после црвениот.Задниве 5 утакмици има повеќе асистенции од абот у цела кариера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom