Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Многу глуп црвен картон. Се гледа дека е ограничен кога игра лево.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Дури играт вакви незналици како Калабриа,Силва,Калиниќ и др. Милан гла нема да крении!!!!
Неможи бе една утакмица да изигра убо 10 други да ги заеби.Калабриа после бил јак бек новиот Кафу незнам ти шо па сите фан клубој на фејзбук со слики од него со пофалби триста чуда зошто оти изиграл убо една утакмциа со Лацио е на денес еве по незнам кој пат невидени глупости прај ај таму нека си одат дома таман малце ќе поткренат гла и ќе имат шанса да кренат на табелата тие ќе се посерат уште долго време со вака ништо нема да биди :mad:

Абе Калабрија све да ти изнаебем!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Еден од најглупавите играчи кој ги имам гледано е Калабрија. Изузетно глуп играч без грам интелигенција. Не знам ни претходната со Лацио што го фалевте кога во дефанзива матер му еба Андерсон па мораше да го отераат копилево лево за Абате да влезе во игра и да се стабилизираме во дефанзива. Еве го и денес два апла глупи жолти картони, вториот на 80 метри од наш гол.

Гатузо исто драпа мадиња. Таман му тргна на Кутроне и дегенов го закова на клупа. Ај со Лацио во купот го одмараше, но денес со Удинезе да го оставиш на клупа на сметка на Андре Силва и подоцна Калинич е лудост. И да, на гости играта ни е апла пичкарска.

Донарума :pov:

п.с Во Силва и Калинич лежи еден Обамејанг, а и Мусачо со 20те милки на клупа со месеци (оправдано). Ептен планско трансфер лето, 100м фрлени во вода.:oleee:

Лезбејкава Калабрија леле бе ќе го отепам од ќотек ако се појави пред мене.

Обамејанг па Обамејанг пишан на секоја страна. Сигурно летото ќе ни го дадеа на 5 рати, тоа викаа од Дортмунд.

Еден бод исто како нула. Реми за кое се виновни Калабрија и Гатузо.
Првиот за глупиот црвен картон и се отвори повеќе простор за Удинезе, а другиот за тоа што порано требаше да го извади Абот, а Калабрија да го префрли десно.

Gattuso: "There is a big regret because we had one of our best performances this season. When you have so many young players on the field things like that happen. We also tried to win in 10 men, we have to keep up the pace."
Gattuso: "Andre Silva played a very good game and can do more but he is a player with great qualities. He must be more aggressive, when he even gets half-chances he must hit the goal. There is no doubt about his talent."

Pa levo trebase da go ostavi Antonelli ne pa Calabria koj se gubi levo..isto kako Siljo so go vrtea levo desno..Silva neka odi vo Belenenses poarno dodeka moze da mu zemat nesto.

Едина надеж е Силва да го увалиме у некои од глупине англиски екипи со пари, или да го вратиме у преварантската лига и пак да даде феноменалнк 15 гола па тогаш некоја од глупине англиски екипи да го земе па да ги вратимо парете фрлени у вода

Гатузо, Калабрија, Силва сите криви за поразот а 6милионскиот Донарума едвај спомнат.

Таква топка во глава бе му удри:facepalm::facepalm: и во гол влезе, лелеее бееееееее не ми се верува.

Бонучи убаво покрива за повратна му остава само по линија да центрира, а овој си тргна напред :facepalm:

Да не беше тоа, вака така уште една победа ќе запишеа.

Вие какви сончогледи сте страшна работа.
Абе до толку да немате конзистентност у коментариве ?
Еднаш пофалби, друг пат ругање.
Дај одлучете се кои играчи ги бива а кои не. А не секој викенд или некого да фалите као демек топ бил, друг викенд да му барате трансфер некаде.

Изглеа заборавате у каква катаклизма се наоѓаше Милан 3/4 месеци со paper planе - авиончето од хартија што ни беше тренер.
Гатузо, како човек со 0 искуство и прагматичност, се остави на својата борбеност, жар, посветеност и ГО ВАДИ МАКСИМУМОТ од милан моменално. Ја би рекол дека она дно што го постигнавме со Монтела буквално ги осакати нашите фудбалери, некои дури доживотно.
Сватете дека грешки се прават. Факт е дека Калабрија играше добро последниве недели, и јеби га, се дешава и тоа да добие црвен. Претходното коло имаше одлична асистенција кон Бонавентура, нешто што абате го нема постигнато у негова 10 години играчка кариера со светска класа профил на играчи у тоа време.
Рачунајте дека игравме и у среда. Игравме 2 тешки натпревари со Лацио и против удинезе кои се секад незгодни кај нив дома, плус изразито физички јаки поединци имаат, дојдан на тоа фактот што со Одо играат одлично, плус мотивираноста на таквите екипи да даваат 185% од своите можности против посилните од италија. И у таква ситуација земено, нерешено кај удинезе и не е толку лош резултат.
Све ова ќе имаше уште поголеми резултати доколку имавме расен стрелец напред, некој што ќе шиба голови. Сезонава милан нема јак стрелец. Кутроне, колку и да ни е симпатичен и мил пошо е од школа искочен, реално уште е дете и има многу фурни леб да јаде, посебно у технички аспект. Калинич не ми се збори. не е достоен ни за коментар. Андре Силва исто.

Монтела крвта да ти ја ебам.

Sampdoria left back Strinic will join Milan on a free transfer in the summer.

:cool:

IMG_20180205_193322.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Oвoј имaл дoгoвoр сo Сaмдoриa дo 2020,кaкo ке гo дoнесaт free и зaр е пoдoбaр oд Антoнели?

Има опција на крај на сезона со Сампдорија да го продолжи договорот до 2020 година.

Небитен трансфер, играч за на клупа исто како што беше во Наполи.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom