Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Незгодно гостување овој викенд со Удинезе и до 4 март имаат 8 натпревари од кои дерби со Рома и Интер. ЛЕ и реванш во купот. Измеѓу играат со Сампдорија и Спал. Еве веќе ги пишале.

Мора некои играчи да одмараат, пред една недела Гатузо изјави дека следува густ распоред, ќе има ротации и сите ќе добијат минутажа.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Gattuso when asked why the after match celebration is getting slapped in the middle of the team:

Gattuso: “I just want to make them happy, especially the players angry with me because are on the bench, so now they have chance to slap me”

Gattuso na pressu o svojim igračima:

"Kessie? Treba mi da trči 15 km, a ne da postigne 10 golova (osmijeh), a sada ozbiljno, ima puno posla, ali mora biti oštriji u poslednjih nekoliko metara, jer često puca. Mogao je da nauči od Bonaventure kako doći u box."

“Suso je uvek tamo, on napada i brani, on je svuda na terenu, očekujemo nekoliko golova od njega, mnogo nam pomaže i on još uvek može dati više. Veoma sam zadovoljan što ga imamo kod nas."

“Cutrone je spreman da uradi bilo šta, on je vrlo odlučan, ne sme izgubiti ovaj entuzijazam.Kada uđe, treba mu samoi minut da ostavi svoj trag, već je za nas veoma važan, pokazuje žar i želju. On nam je potreban."

"Conti već delimično trenira sa nama, on se zagrijava sa grupom, ali je još rano. Za mesec dana će se pridružiti grupi u punoj obuci, ali ne znam kada će biti dostupan za igru. Ne želim da ga požurujem. "

"Davide Calabria ima samo 20 godina, ali on ima iskustvo kao da ima 40 godina. Skroman je, što je njegova istinska snaga, on sluša i uvek želi da uči."

Што значи дека Конти тешко ќе го видиме сезонава. Може последни 2-3 кола. Штета многу добро ќе ни дојдеше. Да се надеваме дека наредна сезона ќе нема вакви проблеми со повреди.

Sigurno ke mu treba vreme ali ke bide dobro pojacanje na taa pozicija..na sekoja utakmica bese gi gledase pa i na poslednive skokase so niv posle utakmica :D

Конти не смеат ни да помислат да го стават во игра во првата половина од март месец. Во втората половина на март нека му дадат по 15ина минути на крај на утакмица и тоа е тоа со него, а веќе од април може да го планираат и во прв тим ако е спремен. Реално глупост невидена ќе направат ако го исфорсираат сега. Едно е што ништо посебно нема да се промени ако он моментално игра на местото на Абате/Калабрија, а второ е што и овие двајца имаат пристојни партии, плус немаме некоја којзнае каква потреба во моментов од десен бек. Направената штета за сезонава е едно 90% и треба да му се остави простор на Конти да закрепне како што треба па после нека се враќа во игра. Има време, цела кариера е пред него така да ...

Него го гледате ли Монтела што прави со Севиља ? :sramezliv: Каква мизерија од тренер стана авиончево е страшна работа, а лани кај нас имаше доста пристојна сезона со просечни играчи. Не ми се верува дека нашиве на ваква незналица и доверија 200м за трансфери т.е. трансферите ги правеа во консултација со него. :facepalm: Среќа изгледа има некој во клубот со грам памет па му удрија контра кога сакаше да ги донесе Бадељ и тој Ронкаља или како и да беше инаку ... :shook: За Калинич поштено не прееба, 25 милки.:kafence: Уствари и нема што многу да се збори за неговата мизерност, доволно е само да се каже дека Гатузо со нула тренерско искуство позади себе направи клубов колку-толку да заличи на нешто.

Зa утре се нaјaвувa декa А.Силвa ке пoчне oд првa минутa.

Дојде Гатузо и Борини, Монтоливо и Мусачо терен не видоа! (y)

Еве денеска конечно и Калинич ќе остане на клупа, па од денеска па натамо се надевам и он ќе им се придружи на оние горе и Силва ќе биде прв избор со Кутроне, иако Кутроне поопасен е кога ќе влезе од клупа за разлика од Силва...

27545082_1797839453583025_3521262711774717339_n.jpg

Денес и во некој од наредните натпревари од овој месец ќе има шанса за докажување, а како што има тргнато ми изгледа дека тој ќе си остане со Монтоливо на клупа. [emoji3]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Мора уште еден гол да дадат. Ако Сусо игра добро, тогаш ги нема Бонавентура и Чаланоглу и обратно.
Јанкто му еба мамата на Абот. Калинич два гола ќе дадеше од шансите на Андре Силва. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom