Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ќе носите ли дресови од Милан или мислите дека може да има проблем со овие од Шкендија???

Би ти препорачал да не одиш со дрес од Милан. Не би требало, ама ако се најде будала...

И јас би ви препорачал да не носите дрес,колку и да боли да го гледаш Милан во живо а да не носиш дрес зошто ќе има гнаси што ќе дојдат само да бараат рчка.

Кој сака да ги види играчите наскоро ќе се прошетаат до спомен куќата на Мајка Тереза.

Jas ke nosam,(bogami dres od skendija a duks od milan)ic gajle da ne nemate..samo ne ripajte i pazete na jazikot

Fassone, Mirabelli and David Han Li will all be at the Telekom Arena tonight to watch #ShkendijaMilan.

Што сте се усрале бе, ја ќе идем и со дрес и со шал Милан... пола од нив се за Милан, и пола искрено нивни и ќе бидат со Милан дресови таке да не гледам проблем ја туе пошто на Шкендија Милан им е прв дрес [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Излезите бе скопјани надвор, Милан ви шета по улиците... [emoji16]
84a05cb71406658fc152cbc73a3fb8b6.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ваучерот испринтан во боја, или и црно бело може?

Не знаев дека Бонучи е фан на дебелогазести жени.....сироти немаат таму во Милано се манекенки се :icon_lol:

Нишо и од Златан, си го прибраа пак Јунајтед :( Искрено само за овој ми е криво што нема да има повратак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom