Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Судијата катастрофа невидена.Срамота за една пријателска утакмица.
Бетис како излезени од месара идат со отворен ѓон на секоја топка.

Абате да го коментирам или не?!Каков кретен човече со тие негови топки балони кон напаѓачот наш што јас да сум штопер со 175цм ке ги добијам а не некој професионален играч.Неможам никако да се помирам со фактот дека Абате зима 10 години плата од Милан,каков кретен човече.
Дефинитивно Конти ке ни биде најголемо засилување со оглед на тоа што ке го смени инвалидов од позиција десен бек.

Подобро што не почнаа со Бонавентура, Мусачио, Конти, Родригез.

Уште еден натпревар во кој се гледа какви играчи имаме за ротација. Без неколку првотимци посебно бековите кои се најголем проблем има да гледаме ваква игра.

ОК е ова со видео технологијата, ама претерано бавни. Нека стават дополнителни судии и нека свират одма пенал или офсајд, а не оди враќа, прегледува снимки и на крај додава само 3 минути продолжение.
И Монтела после натпреварот изјави дека видео технологијата беше добар тест, но се пожали на изгубеното време и мора да биде побрзо.

Ај ова денес беше тест и се надевам нема да е вака на официјален натпревар и ова ќе го користат само за ептен сомнителни ситуации, а не за нешто што може да го видат и доплонителните судии.

Според мене мислам дека ситуацијата со напаѓач спласна поради тоа што сфатија дека во Кутроне имаат барем просечен напаѓач што ке се труди за тимот и ке дава се од себе со неверојатен потенцијал да стане играчиште.Затоа ке дадат се од себе да донесат една врвна класа напаѓач,ама само класа а не просек.
Јас мислам дека треба да се проба со Џек на втор напаѓач или лажна 9ка како сакате,нешто што играше на времето Фабрегас во шпанска репрезентација.Плус во таков играч имаш и карактер што ако брзо се стекне предност во натпреварот може да делува како везњак зошто во човекот има премногу фудбал.
Не ми е јасно само со кој памет некој не го става во први 11.Очекувам да биде главен играч и покрај сите засилувања годинава.

:D:D:D

Kako splasna be prijatele..nema lesno kupuvanje igrac sega momentalno pogotovo napagjacive koga za proseci mora da platis 30m..sakaat da zemat napagjac i normalno deka e tesko i da se odlucat koj i pregovorite traat..Cutrone e ok za na klupa posle nov napagjac i Andre Silva.

Она вчера не беше утакмица, смешки беше. Од судење, понашањето на овие од Бетис до ВАР, катастрофа. Се надевав дека нема да завршиме со неколку повредени играчи. И судијата и играчите од Бетис се однесуваа ко ЛШ да се игра.

Одлично што Монтела ја антиципираше работата и излезе со безвеза тим, иаме некои стаклени, ќе наебеа јако.

Локатели беше добар, тоа ме радува, Монтоливо и Абате беа лоши и тоа ме радува.

Силва се употребливо што имаше, искористи одлично. Има страшна скок игра со глава, ќе бидеме добри од прекини следнава сезона. Да не беше копилето Антонели да пафта со нозете, првиот гол ќе беше чист, уиграна беше варијантата и топката одеше на Силва не на Антонели, али ај.

Што се тиче ВАР, јас искрено би ја укинал таа технологија. Не заради вчера, истото и за Куп на конфедерации го мислев. Знам дека некогаш губиш, некогаш добиваш од тоа, ама така е па и со судиските одлуки. Имаш 5 судии на терен и пак потреба од ВАР?! Абе ајде, фудбалов стана циркуз, ќе почнат видео асистенција да користат за се и сешто, топкиве. Во судијата мора да има човечки фактор едноставно, јебига. Контрола на судии може и на друг начин да се среди, ова со сецкањево и прегледување риплаи ми е глупо и ја автоматизира играта. Ниту пак може да го покрие и да не спаси од секој можен пропуст. Штознам, засеа таков впечаток имам.

The signing of Marco Benassi by Fiorentina would soften their position for Milan Badelj who is open to joining Milan [Gazzetta dello Sport].

Roberto ne bil zadovolen vo Barca
otkupna klauzula mu e 40m, ako moze da go soberat igracistevo ke zavrsat golema rabota

sega za sega se povrzuva so juve, junajted i chelsea golema e konkurencijata ama pak da se nadevame deka ke zagrizaat nasive

Sent from my iPhone using Tapatalk

Челзи, Сити и Јунајтед ќе му понудат повисока плата и плус тука е и Јувентус кој мора да купи играч откако продадоа двајца. Исто Н`Зонзи е достапен за отприлика иста сума и има побарано трансфер.
А на нас ни требаат играчи за на клупа и не верувам дека после Чаланоглу, Кесие и Биглиа ќе дадат платат клаузула од 40 мил. Нема да ни дојде лошо еден од овие двајца, ама приоритет е напаѓач.

tickets-el.png

Цениве мевлем, поише луѓе ќе има Шкендија Милан него Вардар Фенер.

prvo se prodavat vo tetovo pa posle ke se vidi dali da se pustat i vo pristina,tirana i skopje

Навивачиве од Милан кај ќе се? Ќе мојт за со нив карта да се купит? И кога се пуштаат во продажба Тетово?

Може да ме упати некој како е ова со мктикетс? Не знам да се снајдам или уште го нема ивентот на страната?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom