Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.589
- Поени од реакции
- 5.592
Đovani Gali:Што изјави Гали?![]()
„Želim da ljudi i menadžeri shvate da ovde pričamo o Milanu, a ne o nekom propalom klubu. Ovaj klub je sedam puta bio prvak Evrope i ponos je italijanskog fudbala. Mora da postoji neko poštovanje prema klubu koji ti je kao tinejdžeru dao budeš standardni golman u Seriji A. Jedna stvar je kada želiš da zarađuješ više, a potpuno druga kada ni pod kakvim uslovima koji ti se nude, nećeš da produžiš ugovor. To je ponižavanje kluba. Donaruma je punoletan i ima moralnu obavezu da objasni šta se desilo“
Danijele Masaro:
„Kada mi je Inter ponudio ugovor i obećao mi da ću dobiti sve što želim, odbio sam i otišao u Japan iz poštovanja prema Milanu. Ne znam ko je kriv za ovo sa Donarumom, ali on je navijače držao u zabludi. Ako su njegove odbrane donele Milanu šest bodova u prvom delu sezone, onda budimo pošteni pa recimo da su njegove greške koštale Milan šest bodova u drugom delu sezone. Mislim da je on odavno napravio dogovor i da ide u Juventus“
Enriko Albertosi
„Ludilo je ponuditi momku od 18 godina 5.000.000 evra po sezoni. I još veće ludilo je da to momak odbije od kluba kakav je Milan. Izdao je klub koji mu je dao šansu sa 17 godina. Nije agent kriv, već igrač. Uvek je na kraju igrač taj koji odlučuje. Da je želeo da ostane, ostao bi
Arigo Saki:
"Da bi talenat došao do izražaja osoba mora da pokaže ljudske kvalitete. Cenio sam Donarumu kao dečaka i kao igrača, ali sam bio šokiran količinom nezahvalnosti prema Milanu. Njegova odluka me navodi da posumnjam u njegov ljudski integritet, ali i u budućnost njegove karijere. Setite se kako su prošli svi oni koji su išli za novcem, kao što su Kaka i Ševčenko, koji su napustili Milan zbog Real Madrida i Čelsija. Gorko su zažalili zbog toga!