Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Чиста среќа е оваа победа и ништо повеќе од тоа. Првите два гола поклон од аматерската одбрана на Торино која што не знае да процени висока топка, а третиот гол од пенал. Ваков Милан дефинитивно не заслужува играчи како Донарума, Ромањиоли и пред се Бака кој што од 4 шута даде 3 гола. Најслаби Палета кој што дефинитивно не знае кај тера и капитенчето наше Монтоливо кој што го прави три пати помртов и онака мртвиот Милан. Сусо ми личи на тешка импровизација на крило, а Абате, Антонели, Бонавентура, Кучка и Нианг солидни.

Сусо уопште као фудбалер е тешка импровизација :icon_lol:

Чиста среќа е оваа победа и ништо повеќе од тоа. Првите два гола поклон од аматерската одбрана на Торино која што не знае да процени висока топка, а третиот гол од пенал. Ваков Милан дефинитивно не заслужува играчи како Донарума, Ромањиоли и пред се Бака кој што од 4 шута даде 3 гола. Најслаби Палета кој што дефинитивно не знае кај тера и капитенчето наше Монтоливо кој што го прави три пати помртов и онака мртвиот Милан. Сусо ми личи на тешка импровизација на крило, а Абате, Антонели, Бонавентура, Кучка и Нианг солидни.

Минатата сезона ни такви поклони од помали екипи не знаеа да ги искористат.

Бар Палета нема да го гледаме наредната утакмица :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Се глеа подобрување во нападот и проигрувањата, тоа е заслуга на Монтела и не може да го негирате.
Константно создаваа шанси и се изгубија тек после третиот гол, ептен се опуштија ама нема шанси и следната така.

За Бертолачи неам зборови, од мочка е праен.

Искрено мене жал ме фати за Бертолачи... коа го купија не пишуеше дека е од стакло

бтњ..

14079506_1209015999148860_4920896140483657310_n.jpg

" Оди Галијани од новиот Милан "

Да не беше Михајловиќ,ни Донарума ни Ромањоли ќе ги видивме........кога ќе ми текне дека го избркаа пред финале :facepalm:

3 играчи ни требаат.Еден одбрамбен еден средина и еден место Сусо.Дечкото за од клупа ке го биде овака тешко. Мангала,Ковачич,Квадрадо

Да му се мочам во капитенот. СМЕСТА ДА ГО ИЗБРКААТ ОД ТИМ. Побескорисен и од Поли е. Да го поживее господ михајлович што го бутна Џиџи во прв тим Споменик треба му изградат.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Da go pozivee gospod i Gabriel, sto resi mesto kaj nas rezerva da bide u Napoli. Inace on ce bese lani tret golman
Nemase da vidime ni donaruma ni butur :icon_lol:

Da ziveat Silvio i Galijani, zatoa sto da bea drugi kje kupea nekoj dobar golman uste pred nekolku sezoni, pa koj znae dali Donaruma ke dobiese sansa... :)

Добри се и Интер и Наполи хахаха.Масимо Одо и неговата Пескара[DOUBLEPOST=1471811326][/DOUBLEPOST]Бирсааа хахах

Последно уредено:
Играч за екипа од 10-15 место ништо повеќе.

Donnarumma spoke:
"The worse in our team? For sure Mexès. In my first training with the senior squad I was a little bit shy. Mexès came to me and asked me: "Hey boy, do you have a girlfriend?" I said yes. He asked me, how old I am and I answered: I'm born in 2000. With a giggle he told me that in 2000 he already had fucked dozens of womens while I and my girlfriend still were in the balls of our dads. All of a sudden, Balotelli came along to defend me: "Hey Philippe, what was the name of you first boyfriend? As a blondie you must have been very sweet back then". The whole squad laughed hardly. Even Honda had to laugh allthough he probably didn't understand a word. Yeah, I must say Mario is a funny lad."

Играч за екипа од 10-15 место ништо повеќе.

Donnarumma spoke:
"The worse in our team? For sure Mexès. In my first training with the senior squad I was a little bit shy. Mexès came to me and asked me: "Hey boy, do you have a girlfriend?" I said yes. He asked me, how old I am and I answered: I'm born in 2000. With a giggle he told me that in 2000 he already had fucked dozens of womens while I and my girlfriend still were in the balls of our dads. All of a sudden, Balotelli came along to defend me: "Hey Philippe, what was the name of you first boyfriend? As a blondie you must have been very sweet back then". The whole squad laughed hardly. Even Honda had to laugh allthough he probably didn't understand a word. Yeah, I must say Mario is a funny lad."
Освен тој скандалот со пикадо стрелките, сите го фалат Марио дека мн се залагал за младинците па дека 50% од платата давал на сиромашни, па дека имал посвоено мислам деца итн.. дека надвор од чоекот бил мн поинаков и добар чоек

Stambouli to Milan today?

Milan may succeed in closing a deal today for Paris Saint-Germain's Benjamin Stambouli.
It's been an exhausting search for a midfielder for the Rossoneri, as they struggled with the limited preliminary budget offered by the Chinese owners and the reluctance of other teams to sell their players.
According to SportMediaset, they've finally reached their objective as they are about to sign Stambouli from PSG.
The defensive midfielder will join Milan on a loan deal, and will give Riccardo Montolivo some breathing time.
Earlier reports suggested he had been offered to the Italians and turned down, but with time running out, there may have been a change of heart.

Кој беше па сеа овој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom