Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не претерувајте сеа не е до толку крив за головите Џиџи. Точно е дека можеби можеше подобро да реагира ама јбг не се ни кардинални грешки. И поквалитетни голмани примаат такви голови. Антонели потфрли за прв пат сезоната јбг се дешава лош ден. Али и средината си е крива за тоа. Монотоливо е очај. Треба да седне малку на клупа. Пре би играл со Кучка и Бертолачи него ли со овој невидливиов.

Mihajlovic: "We don't want to sign a defender for the sake of it. We tried De Jong as a central defender in training and he did well."

#ACMilan to sign in-form #BenArfa on free in june.

Ти дечко може нејќеш да признаеш али Милан ти е Фтор омилен тим, апла се глеа :icon_lol:[DOUBLEPOST=1453740291][/DOUBLEPOST]
Mihajlovic: "We don't want to sign a defender for the sake of it. We tried De Jong as a central defender in training and he did well."

По рецепт на Барселона пошо тука сме негде со играчки кадар.

Ти дечко може нејќеш да признаеш али Милан ти е Фтор омилен тим, апла се глеа :icon_lol:[DOUBLEPOST=1453740291][/DOUBLEPOST]

По рецепт на Барселона пошо тука сме негде со играчки кадар.
:) Абе за сите тимој си читам јас пособено кога нема шо да прам кога сум настинат вака, пукам од досада...

Иначе за сите потајно навивам Рома,Милан, Интер, Јуве :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
:) Абе за сите тимој си читам јас пособено кога нема шо да прам кога сум настинат вака, пукам од досада...

Иначе за сите потајно навивам Рома,Милан, Интер, Јуве :icon_lol:

За Милан си ајде не се вади сеа :icon_lol:

Milan XI vs Alessandria: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Romagnoli, Antonelli; Honda, Poli, J.Mauri, Boateng; L.Adriano, Balotelli.

Bench: Donnarumma, Livieri, Abate, Calabria, Simic (25), De Jong, Bertolacci, Kucka, Montolivo, Nocerino, Bacca, Niang.

Не сме лоши,еве веке пола саат добро се држат со третолигашиве.

2-3 панични избацувања на Абиати, исто толку на одбраната, исто толку глупи нафрлања на Де Шиљо и по некој глуп фор у пичку матер све на све мизерија смо и покрај водството!
Балотели усра све што можеше освен пеналов, како може бе 2 пута топката да ја промаши пред гол.... и оној Поли црепон, Маури на тацна му ја сервираша за тој да шутне ка дете од 3 години.

Поголеми аматери од овие нема исллучок на еден, двајца...
Пола саат топката неможат да ја извадат на една третолигашка екипа , Поли везњак ке играл абе оди играј на свадби дрело :D

Боатенг колку неможе на крило да игра ауу у второ или нека го става понапред како полушпиц или нека го ваде , Де Шиљо цар 1 центаршут не погоди и овие претрчувањта хаха цц.

Де Шиљо, Поли, Запата треба без пари да ги дадат на Алесандрија.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Боатенг колку неможе на крило да игра ауу у второ или нека го става понапред како полушпиц или нека го ваде , Де Шиљо цар 1 центаршут не погоди и овие претрчувањта хаха цц.
Греота како го мучат Боатенг, де лево де десно крило... кј не го стаеле чуекот да игра, добро не фатило криза за дефанзивец сигурно и таму ќе го пробаат некој ден :D

И, како очите?...
Од дамна немало ваков очобол... една акција да напраеја бе, една!!!
Што сакам да ни го жрпнат у 90та, заслужуемо и тоа како... само ептен и они бедни, неможат еден шут да напраат асален!

Ја не видов да сме подобри во ниту еден сегмент од играта (n) Очај,беда
Кој пресинг ни удрија цел натпревар,па уште на крај не притиснаа последнте 10 минути.
Какви све крофнари имаме во екипа,креативност 0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom