Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Според мене Галијани и не е до толку крив за трансфер политиката на Милан кога човекот нема никаков буџет за трансфери во последниве години.Тим што сакаш да игра во ЛШ не се гради со слободни и позајмени играчи.Кога Берлускони нема да го одврзе кесето,какви играчи ке земе Галијани?(Мезбах,Констант,Траоре,Бирса и тн.)Многу добро се секавам пред неколку години кога бевме сериозно заинтресирани за Строотман но на крај Галијани изјави дека Милан неможе да си дозволи да купи играч од 20Милиони,и го земавме Поли("He's a really great player. We followed him for a year too, but he cost too much and we left," he told Sky Sports Italia."At this moment, 20million euros is too much for Milan).Мислам дека вади максимум со оглед на тоа дека земаме играчи без пари.Може да му се лутиме на Галијани ако направил трансфер промашување за огромни пари.Не се ни секавам кога последен пат сме направиле промашување во трансфер вреден над 20милиони.(Робињо во 2010,18Милиони,но имаше одлична прва сезона:Хунтелар 2009г,15Милиони но го продадовме следната за 14Милиони;Рикардо Оливеира 2006г,15Милиони е тоа беше промашување)

Според мене Галијани и не е до толку крив за трансфер политиката на Милан кога човекот нема никаков буџет за трансфери во последниве години.Тим што сакаш да игра во ЛШ не се гради со слободни и позајмени играчи.Кога Берлускони нема да го одврзе кесето,какви играчи ке земе Галијани?(Мезбах,Констант,Траоре,Бирса и тн.)Многу добро се секавам пред неколку години кога бевме сериозно заинтресирани за Строотман но на крај Галијани изјави дека Милан неможе да си дозволи да купи играч од 20Милиони,и го земавме Поли("He's a really great player. We followed him for a year too, but he cost too much and we left," he told Sky Sports Italia."At this moment, 20million euros is too much for Milan).Мислам дека вади максимум со оглед на тоа дека земаме играчи без пари.Може да му се лутиме на Галијани ако направил трансфер промашување за огромни пари.Не се ни секавам кога последен пат сме направиле промашување во трансфер вреден над 20милиони.(Робињо во 2010,18Милиони,но имаше одлична прва сезона:Хунтелар 2009г,15Милиони но го продадовме следната за 14Милиони;Рикардо Оливеира 2006г,15Милиони е тоа беше промашување)
100 милиони потрошивте летово,или грешка сум?

И после човек со маки да се ослободи со нив. Боље ништо нема да купи или само 1 ама квалитетен играч него ли ѓубре да собира. Играчи од младинска школа подобро ќе се покажат од овие што ги наброја.Галијани не е едини што работи со лимитирани средства. Па пак доста подобро од него ја вршат работата.

И после човек со маки да се ослободи со нив. Боље ништо нема да купи или само 1 ама квалитетен играч него ли ѓубре да собира. Играчи од младинска школа подобро ќе се покажат од овие што ги наброја.Галијани не е едини што работи со лимитирани средства. Па пак доста подобро од него ја вршат работата.

Скроз се согласувам,еве сега ќе го донесат овој Вангиони и ќе го потиснат Калабрија како 123112 опција.

Џексоне врати се све ти е опроштенл :icon_lol:

Голов на душа на Џиџи мораше порао да истрча и да си ја прибере топката.

И пвој циганов Нијанг што побрзо пие шамари од Михајловиќ или Мексес тоа под8бро

Niang e naj ne intelegenten igrac vo Evropa momentalno
Nikogas nema da stane igrac

LG

Абе, немаше играње со рака при нафрлувањето на Антонели негде у 40+ минута?

Super transferi imamvme letovo(baca,romagnoli,bertolaci pocna da gi opravduva parite 100% pokreativen od Kondomia)...podobro da se ceka nego da se zeme samo zatoa sto treba da se zeme

Кондогбија и Бертолачи се различен тип на играчи. Едниот нема ни К од креативност.

Макарони и Лазањи, следно е некој Шпагети.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Овој Сапонара бил едно големо лигле.

Затоа у Емполи игра :icon_lol:

Иначе Антонели ме чуди како може после една ептен добра утакмица да изигра една ваква ептен лоша, днска најслаб на терен, двата гола по пола на негова душа и на џиџи, у двата случаја ни дадоа гол од позиција каде што он треба да биде.

Нема врска можеа да ја добијат укамицава, али Емполи е доста тврд на домашен терен сезонава, ни бод не е ништо страшно.

Менез очајно ни треба, аман више !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom