џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.475
- Поени од реакции
- 25.446
Уште трае трансфер маркетот не вели два патипс, за мене најголем успех е што не се потпиша Ранонија на пример, тоа ќе беше мрачното сценарио![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште трае трансфер маркетот не вели два патипс, за мене најголем успех е што не се потпиша Ранонија на пример, тоа ќе беше мрачното сценарио![]()
100 милиони потрошивте летово,или грешка сум?Според мене Галијани и не е до толку крив за трансфер политиката на Милан кога човекот нема никаков буџет за трансфери во последниве години.Тим што сакаш да игра во ЛШ не се гради со слободни и позајмени играчи.Кога Берлускони нема да го одврзе кесето,какви играчи ке земе Галијани?(Мезбах,Констант,Траоре,Бирса и тн.)Многу добро се секавам пред неколку години кога бевме сериозно заинтресирани за Строотман но на крај Галијани изјави дека Милан неможе да си дозволи да купи играч од 20Милиони,и го земавме Поли("He's a really great player. We followed him for a year too, but he cost too much and we left," he told Sky Sports Italia."At this moment, 20million euros is too much for Milan).Мислам дека вади максимум со оглед на тоа дека земаме играчи без пари.Може да му се лутиме на Галијани ако направил трансфер промашување за огромни пари.Не се ни секавам кога последен пат сме направиле промашување во трансфер вреден над 20милиони.(Робињо во 2010,18Милиони,но имаше одлична прва сезона:Хунтелар 2009г,15Милиони но го продадовме следната за 14Милиони;Рикардо Оливеира 2006г,15Милиони е тоа беше промашување)
И после човек со маки да се ослободи со нив. Боље ништо нема да купи или само 1 ама квалитетен играч него ли ѓубре да собира. Играчи од младинска школа подобро ќе се покажат од овие што ги наброја.Галијани не е едини што работи со лимитирани средства. Па пак доста подобро од него ја вршат работата.Според мене Галијани и не е до толку крив за трансфер политиката на Милан кога човекот нема никаков буџет за трансфери во последниве години.Тим што сакаш да игра во ЛШ не се гради со слободни и позајмени играчи.Кога Берлускони нема да го одврзе кесето,какви играчи ке земе Галијани?(Мезбах,Констант,Траоре,Бирса и тн.)Многу добро се секавам пред неколку години кога бевме сериозно заинтресирани за Строотман но на крај Галијани изјави дека Милан неможе да си дозволи да купи играч од 20Милиони,и го земавме Поли("He's a really great player. We followed him for a year too, but he cost too much and we left," he told Sky Sports Italia."At this moment, 20million euros is too much for Milan).Мислам дека вади максимум со оглед на тоа дека земаме играчи без пари.Може да му се лутиме на Галијани ако направил трансфер промашување за огромни пари.Не се ни секавам кога последен пат сме направиле промашување во трансфер вреден над 20милиони.(Робињо во 2010,18Милиони,но имаше одлична прва сезона:Хунтелар 2009г,15Милиони но го продадовме следната за 14Милиони;Рикардо Оливеира 2006г,15Милиони е тоа беше промашување)
Околу 70 мил, по што за Ромањоли дадоа само 5 мил, а не сите 25 мил.100 милиони потрошивте летово,или грешка сум?
И после човек со маки да се ослободи со нив. Боље ништо нема да купи или само 1 ама квалитетен играч него ли ѓубре да собира. Играчи од младинска школа подобро ќе се покажат од овие што ги наброја.Галијани не е едини што работи со лимитирани средства. Па пак доста подобро од него ја вршат работата.
Абе, немаше играње со рака при нафрлувањето на Антонели негде у 40+ минута?
Овој Сапонара бил едно големо лигле.