Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се чудев зашто го критикувате Монтоливо, али дечкото чим со една ваква Верона се изнаправи грешки и одигра катастрофа, што би било со другите... А му продолживте договор :cuc:
Нијанг ви е селски Балотели, ништо посебно не е црнчето, али Бака вреди за сите пари...

Кога ви се враќаат Бало и Менез, мислам дека ти ќе ви ја размрдаат играта?

Се док не се испазари уште еден Ромањоли, или постар али искусен централен, се дур не се земе креативец да ни го седне капитенот на клупа, нишо нема да не размрда. Ќе имаат сите моментални блесоци ради индивидуални квалитети али толку.

Со нерешениот резултат против Верона,Капри и дома со Аталанта изгубивме 6 поени,а со тие поени сега ке бевме 4 место,а пред нас ке ни бегаа Фиорентина и Наполи само за еден бод.А да не го заборавам и поразот од Џенова во гости,тука да фатевме барем бод ке беше друга приказна на табелата.Моабетот ми е против вакви мали екипи кои што ке се борат за опстанок треба да ги јадеме,бидејки очигледно не можеме против Фиорентина,Интер,Наполи,Јуве и Рома.

Нешто пишува на нет дека ако не тепаме против Самдорија во Четврток во купот и против Фросиноне овој ке летал.Како можна замена Броки,Тасоти,Прандели или Спалети.

Како и да е и јас се сложувам дека Од Јануари со Менез,Балотали па и Принцот во тимот ке ја размрдаат малку играта.

доста овие што играат сега ја гушат топката па уште тие тројца ни фалат. Трчни падни ќе ни бидат утакмиците цело време

доста овие што играат сега ја гушат топката па уште тие тројца ни фалат. Трчни падни ќе ни бидат утакмиците цело време

Да се надеваме дека ке се подобри играта кога ке се вратат овие тројца,бидејки некој подобар од нив нема да добиеме на трансфер пазарот.

Milan are considering a move for Juventus defender Martin Caceres, according to reports.

The defender can play at full-back or centre-back, but has not made an appearance for Juve since the draw with Chievo in September.

Очекувано е да не поврзуваат со играчи кои се пред истек на договорот. :D

Milan are considering a move for Juventus defender Martin Caceres, according to reports.

The defender can play at full-back or centre-back, but has not made an appearance for Juve since the draw with Chievo in September.
Бидејќи 90% од тоа време беше повреден, како и минатата сезона. Како играч е одличен. Можеби не е нешто нај, но кога игра си сигурен дека го дава максимумот од него и дека никогаш нема да се влечка по теренот. Но честите повреди не даваат сигурност во таа инвестиција. Веќе е сигурно дека Јуве нема да му го продолжи договорот, и на лето ќе може да појди во било кој клуб безпари.

Очекувано е да не поврзуваат со играчи кои се пред истек на договорот. :D
За во Серија А е одличен, секогаш го дава максимумот за секој тим. Знај да скини големи зелени на сред битни натпревари и ко за некое чудо кај нас стално во ЛШ го правел тоа али има срце лавоФско македонско се бори ко будала. Со Ругани во тимот тешко дека ќе му продолжат договор, може да е одличен партнер за Ромањоли.

Без навреда за Касерес али ни треба некој стабилен шо ќе ги игра сите утакмици до крај на сезона, ем склон на повреди, ем не е некој од кој што Ромањоли може да цеди искуство. Особено ради тоа што не е типичен централен дефанзивец, искрено ја осим Тиаго Силва не би сакал никој друг да му биде партнер, боље со олошиве нека седи барем самодоверба ќе му се крева дека ќе биде стандарден првотимец.

Вчера приметив нешто језивко.. Како проаѓа време Де Шиљо се повеќе и повеќе станува копија на Антонини :icon_lol: Игра, движења, онаа немоќна гримаса на изгубен човек што не знае кај тера, жално е каде ли испари тој потенцијал

Без навреда за Касерес али ни треба некој стабилен шо ќе ги игра сите утакмици до крај на сезона, ем склон на повреди, ем не е некој од кој што Ромањоли може да цеди искуство. Особено ради тоа што не е типичен централен дефанзивец, искрено ја осим Тиаго Силва не би сакал никој друг да му биде партнер, боље со олошиве нека седи барем самодоверба ќе му се крева дека ќе биде стандарден првотимец.
И на Барзаљи му е последна година од договорот :D

За во Серија А е одличен, секогаш го дава максимумот за секој тим. Знај да скини големи зелени на сред битни натпревари и ко за некое чудо кај нас стално во ЛШ го правел тоа али има срце лавоФско македонско се бори ко будала. Со Ругани во тимот тешко дека ќе му продолжат договор, може да е одличен партнер за Ромањоли.
Искрено, не сакам да замини, баш поради тоа што е борец на теренот, и ако не се повредуваше толку, сигурно сега ќе му беше продолжен договорот. Инаку, не се сомневам во квалитетите. Природна позиција му е CB, но во Јуве најчесто играше како десен бек.

Касерес еднаш у купот ни даде 2 гола. Му ебам селската фризура.

Добар е за ротација, може све да игра, ама не е тоа што му треба на Милан.
Се знае,уште еден Ромањоли и креативец, па и еден јак бек ни треба очајно.
А имаме многу за продажба и шиткање.

Вчера приметив нешто језивко.. Како проаѓа време Де Шиљо се повеќе и повеќе станува копија на Антонини :icon_lol: Игра, движења, онаа немоќна гримаса на изгубен човек што не знае кај тера, жално е каде ли испари тој потенцијал

A i Stefan tesko deka ke go bide, ni priblizno od ona sto ocekuvavme... Placvme zosto go pustija vo Monako, a tie se spremaat da ni go vratat...

A demek napad za deset godini: Stefan, Niang, Baloteli...

Vekje ne mu veruvam na nikogo dodeka ne izigra dve dobri sezoni. Povremeni blesoci, kako sto imase Niang, Stefan, Baloteli, ne se vazat... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom