Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мене ми е океј ова со Боатенг, мислам непотребно се ствара толку негативна атмосфера околу него, јес да му тргна кариерата на лошо ама не е толку лош фудбалер колку што некои го прават...
Една недела пред да си замине од Милан сам го торпедираше ПСВ во квалификации и се пласиравме ЛШ.
Немаме никаков трошок од него, ниту го плаќаме со некоја сума, ниту може да изигра полошо од клупата што моментално ја имаме.
Мислам дека беше Ајакс жртва а може и да грешам.Сигурно си мислат дека е амајлија за ЛШ :)

Мене ми е океј ова со Боатенг, мислам непотребно се ствара толку негативна атмосфера околу него, јес да му тргна кариерата на лошо ама не е толку лош фудбалер колку што некои го прават...
Една недела пред да си замине од Милан сам го торпедираше ПСВ во квалификации и се пласиравме ЛШ.
Немаме никаков трошок од него, ниту го плаќаме со некоја сума, ниту може да изигра полошо од клупата што моментално ја имаме.
Sigurno mnozinstvoto sto se protiv negovoto vrakanje e losoto iskustvo so Sheva i Kaka,i dvajcata bea katastrofalni,a i ovoj e veke cela godina bez profesionalen angazman,si fati zencka i ko DanBilzerian pocna da se ponasa .
Druga rabota e kako bi go koristel Mihajlovikj,ako go planira kako AM ili krilo (pred se na ova samiot Boateng insistira,si misli deka Rui Costa ili Robben e) pisi propalo .
A ako go nosat za mala plata i direktna zamena za crepot Poli,OKK,no negovoto potpisuvanje da ne vlijae na drugi transfer celi,i da se zadovolat upravata i trenerot so nego i glavno zasiluvanje da bide i da brkame top 3 .

Мислам дека беше Ајакс жртва а може и да грешам.Сигурно си мислат дека е амајлија за ЛШ :)
ПСВ, последното наше учество во лш :)
Sigurno mnozinstvoto sto se protiv negovoto vrakanje e losoto iskustvo so Sheva i Kaka,i dvajcata bea katastrofalni,a i ovoj e veke cela godina bez profesionalen angazman,si fati zencka i ko DanBilzerian pocna da se ponasa .
Druga rabota e kako bi go koristel Mihajlovikj,ako go planira kako AM ili krilo (pred se na ova samiot Boateng insistira,si misli deka Rui Costa ili Robben e) pisi propalo .
A ako go nosat za mala plata i direktna zamena za crepot Poli,OKK,no negovoto potpisuvanje da ne vlijae na drugi transfer celi,i da se zadovolat upravata i trenerot so nego i glavno zasiluvanje da bide i da brkame top 3 .
Епа мислам дека повеќе е последниот дел, затоа што еве, Боатенг потпишува договор до јуни 2016, така што не верувам да биде особена пречка за доаѓање на друг играч... А се надевам дека не е планиран да игра каде сака, ама за ова Тренерот сигурно има пресечено инаку нема смисла.

Се појавија шпекулации за Кандрева, a втора опција Итурбе. По реално ми е за овој вториот, по што Рома најверојатно ќе се ослободи од него.

Maldini: 'Galliani is Milan problem'

Paolo Maldini feels Milan’s problems are down to Adriano Galliani. “He doesn’t understand football.”

The former defender and captain famously clashed with CEO Galliani and it’s believed as long as the transfer guru remains in charge, Maldini won’t work for the club again.

“If Milan want to become great again they need clarity, ideas and investment,” said the Rossoneri legend who spent his entire career at the club.

“They need people who understand football, but at the moment this is lacking at Milan.

“Galliani is an excellent director, but probably is lacking somewhat in his understanding of football. He ought to be partnered by someone who can be better at evaluating players and deciding which ones are most suitable.”

AC MILAN: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, De Sciglio; Cerci, Kucka, Montolivo, Bonaventura; Bacca, Niang.
CARPI FC: Belec; Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia; Pasciuti, Cofie, Lollo, Martinho; Lasagna, Borriello.

Лазања стартер за Карпи... Можно сценарио, пораз 1-0, стрелец Лазања, 1 месец ќе не дупат интеристи/јувенташи со слики од лазања... :LOL:

дај бе нека им го остават Черчи овде, преку кур од човеков веќе. Стандардно ужас од игра, топка не можат да изнесат ова е срамота па макар и да е само 15та/20та минута.

Катастрофа, овие Карпи им играа пресинг први 20 минути, нашиве се изгубија, не ја допреа топката.. Нианг таа топка мораше на Бака да му ја пушти порано, се заборава со солирање некоаш

најжално е што освен Адриано , од никој друг шо би влегол од клупа не може да се очекува ништо посебно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom