Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мора да се ослободат од Запата и Алекс за да може и Глик да го земат. Ромањоли-Глик како прв штоперски тандем одлично би било наредна сезона.
Гледам Тотнам ке го продаваат Vlad Chiriches,Галатасарај се заинтересирани.
Нели сакавме да го земеме пред 2 години.До душа не сум го гледал во Тотнам али мозе да се земе во предвид,ако прво се ослободиме од некој од Алекс,Палета или Запата.
Моабетот ми е немора Михајлович да инсистира на малиов од Рома,мозе да се разгледаат и други опции.

Многу го фалат тој Донарума, само многу е млад за да се ослониш на него за 2 голман. Може и затоа толку многу не се потресуваат за Габриел.
Браќата Донарума. :D Антонио го шитнаа во Џенова, останува да се надеваме на Џанлујџи. Ама Раиола му е агент. (n)

Mediaset reports that Milan have scheduled a medical on Friday for a new player who is yet to be known.

Најверојатно се работи за Витсел.

Добро бе со Бака шо стана работава официјално ли е? Или како со Џексон ке испадне работава?

Добро бе со Бака шо стана работава официјално ли е? Или како со Џексон ке испадне работава?

Бака, Луиз Адријано и Бертолачи се официјално играчи на Милан. :)

11666164_614882778614275_3932230048899707467_n.jpg

Ете го, нека му е со среќа... ама мислим дека нема да се снајде многу у Франција, подобро ќе му беше у клуб од Италија. Бтњ... сеа ми текна, зош им го давамо на Монако коа ни го пикнаа со Кондогбија? :icon_lol: (или ние ќе им го пикнемо ако се повреди пак)

11666164_614882778614275_3932230048899707467_n.jpg

Ете го, нека му е со среќа... ама мислим дека нема да се снајде многу у Франција, подобро ќе му беше у клуб од Италија. Бтњ... сеа ми текна, зош им го давамо на Монако коа ни го пикнаа со Кондогбија? :icon_lol: (или ние ќе им го пикнемо ако се повреди пак)

што ако се повреди и не изигра 15 утакмици ништо не сме направиле 2м само :D јас мислам ќе искине овој во ваа лига, но ќе видиме..

Ромаљоли ќе оди на турнеата во Австралија, така да ништо од тоа да го земат до 20 јули.

ПСЖ понудиле само 2.5 милиони за Мастур но ништо на тоа останале. Највероватно овој нема да сака нов договор.

Mhm moze toa ne e broj na dres, tuku dolzina na smokot na igracot. [emoji12]

Inace fake e slikata

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Milan has increased their offer for Milangnoli to €22 million plus bonuses according to Di Marzio

A videte na Twitter profilot na Zaccardo sto mu pisuvaat. [emoji1]

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom