Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овој Сусо за на клупа ли го земаа? Ни фали технички поткован играч на 4.4.2 кој што може да повлече буквално , играч кој знае да надрибла 1,2ца и да направи вишок, моментално таков играч ни е само овој, башка е дете 21 година има, мора да се игра повеќе, мислам дека му е ветено поголема минутажа ама мене ми мириса на Сапонара 2

Овој Сусо за на клупа ли го земаа? Ни фали технички поткован играч на 4.4.2 кој што може да повлече буквално , играч кој знае да надрибла 1,2ца и да направи вишок, моментално таков играч ни е само овој, башка е дете 21 година има, мора да се игра повеќе, мислам дека му е ветено поголема минутажа ама мене ми мириса на Сапонара 2

Нема врска. Таков е Менез, па и Черчи. А противнички играч може да победат и Бонавентура и Хонда (и покрај тоа што е спор).

За другото не знам, ќе видиме како ќе поминува времето.

Нема врска. Таков е Менез, па и Черчи. А противнички играч може да победат и Бонавентура и Хонда (и покрај тоа што е спор).

За другото не знам, ќе видиме како ќе поминува времето.

Абе да ама Менез треба да се враќа назад па да повлекува и слично, многу се троши, Хонда многу е спор. Сусо неќна со Лацио колку шо го видов а и на јутуб е многу брз има доста брз дриблинг е сега пасот му е слаб. Треба да поработи на тоа, и на WhoScored како слабост му е Passing. Али мое мислење е дека треба да му се даде шанса мислам дека има многу повеќе во него од колку во Јек и Хонда. Башка Хонда 29 е веќе

Со доаѓањето на Палета ќе имаме осум централни, два десни и два леви бекови.
Ќе си прават комбинации секој натпревар. :D

Барем да се ослободат од Армеро, Закардо, Есиен и Мексес.

B81IzsRIgAAZ0e5.jpg

Galliani is currently in a meeting with Atalanta president for Baselli. Milan have offered €0.5m for the loan of Baselli+option to buy for €5m.

oooo бе клошари едни....бе губете се дајте го на некој арап тимот....немој да ме јебеш ПАЛЕТА!!!! АЛОО палета...добро бе со кој ум.....ај кај закардо нема да си оди дур не се пензионира...си зацементира место во тим со голот....Кај бонера ќе си повлече број на дрес како легенда...па и овој ли бе да го трпиме во тимот...

Од муњоз дојдовме до палета....цццц
басели ?каков басели сеа ке го земем Мудингаи и така нифали неписмен црнец во тим...и како бе после да ги гледаш....

палета може би изиграл една сезона добра и после ќе го пцуеме сите тука ... такво претчуство имам, а не е толку лош играч
сепак пре би за муњоз да го земеа

Не е лош ама спор е, еден куп имаме вакви на оваа возраст ни треба млад и брз.

имаме 30 играчи у тим сега
заеби квалитет кога имаш квантитет :ojeaa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom