Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ништо чудно да дојде Палета до крајов, замена со Закардо да направат.

Ништо чудно да дојде Палета до крајов, замена со Закардо да направат.

Се ценка за Муноз( или како и да беше) за пола милион и сеа ќе се избаци ќе ги даде тие пари за овоа дрвово

Овој Лука Антонели ќе биде Лука Антонини втори дел.
И тој беше дете на Милан, и тој се шеташе па се врати у Милан... таке и со овој ќе биде.
Незнам што гледате у Бокети, ама ја го гледам Ачерби! И не се надевајте многу... просечни игрчи, слободно можат да учат од Бонера, барем он играл со играчи ко Малдини Неста Силва...

Овој Лука Антонели ќе биде Лука Антонини втори дел.
И тој беше дете на Милан, и тој се шеташе па се врати у Милан... таке и со овој ќе биде.
Незнам што гледате у Бокети, ама ја го гледам Ачерби! И не се надевајте многу... просечни игрчи, слободно можат да учат од Бонера, барем он играл со играчи ко Малдини Неста Силва...

За Бокети незнам,ама за Антонели многу си грешка.

a6bc4529ef82a4af03957959cb7660c6_thumb.jpeg

%D0%9F%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0.jpg

Која палета потпиша, пластичната или дрвената ?

Значи летово ќе си одат Мексес и Запата. Муњоз веројатно ќе дојде како слободен играч во јуни. И повторно нема да имаме дефанзивец кој ќе донесе стабилност.

Откако отиде Тиаго Силва секоја сезона иста приказна.

Значи летово ќе си одат Мексес и Запата. Муњоз веројатно ќе дојде како слободен играч во јуни. И повторно нема да имаме дефанзивец кој ќе донесе стабилност.

Откако отиде Тиаго Силва секоја сезона иста приказна.
Последниов што си го спомнал осеќам дека ќе го молиме до 31 август и некако ќе го собереме.

Им ебам мамицата... после ела избркај ги ! :@

Последниов што си го спомнал осеќам дека ќе го молиме до 31 август и некако ќе го собереме.

Тиаго Силва? Како стои тој во ПСЖ, кога му истекува договорот, а и да си оди, не сум сигурен дека би дошол во Милан... Љубов е едно, но ако некој друг понуди подобар договор, а и борба за титули не вервам дека би дошол во Милан. За година-две, ако не отиде на друго место, можеби... Но, не знам како стојат работите во ПСЖ...

Тиаго Силва? Како стои тој во ПСЖ, кога му истекува договорот, а и да си оди, не сум сигурен дека би дошол во Милан... Љубов е едно, но ако некој друг понуди подобар договор, а и борба за титули не вервам дека би дошол во Милан. За година-две, ако не отиде на друго место, можеби... Но, не знам како стојат работите во ПСЖ...
Слаба е одбраната на ПСЖ сезонава а договор до 2018 има ама ќе видиме. Знам дека е тешко ама би ги дал сите дефанзивци моментално за да се врати тој.

Од лето па натака Муњоз,Алекс,Рами,Бокети,Палета би требало да е одбраната со оглед на тоа што очекувам Мексес,Запата,Закардо конечно да ги снема од тимов.

Тепавме денес и тоа со ептен крпен состав, почна Пипо со 4-4-2 па се пребаци на 4-2-3-1 со Хонда ко АМ што ми се свиѓаше и не ми се верува дека Закардо даде гол бе!! Уште Бонера да дае гол и ништо да не ме чуди поеќе.

Забраваш еден многу важен! Мислим Бонера па све остало...
Искрено не верувам дека ќе си замине некад тој, вечите замена ќе си остане и живците до крај ќе ни ги кине.

Иначе стадиончето ќе го праат истите оние што ја праеле Алијанц Арената и осеќам ќе биде феноменално.
48к со можност да се прошири ќе биде и мислам дека е профи!

После голот денеска, Закардо само мртов ќе замине од Милан пред истекот на договорот, кој ако не се лажам му трае до јуни 2016 година. Значи само Тевез наредна недела може да не спаси доколку успее да му ја скрши кичмата. Буквално.
Види му ги изјавите од после утакмицата само! Хахах ќе останел и утре ќе го исклучел телефонот да не му досаѓале со притисок за трансфер. Идиотчина.
Хаосов во одбранава е се поголем. Со носење на Палета кој не е никакво засилување и ни за трошка подобар од било кој од овие кои више ги имаме во тим, само се продлабочува и не му се гледа крај. На Палета 3ипол годишен договор, значи до јуни 2018. Истата грешка као со Закардо и стварно не можам да сфатам никако!
Утре Галијани ќе тргне по играч од среден ред, ама мислам дека многу тешко или скоро невозможно е да се деси нешто кое драстично би ги подобрило работите во тимот.
Најверојатно уште еден трансфер рок кој не ни донесе никаков поконкретен скок во квалитетот. Више ми се смачи од вакви трансфери. Само Дестро го одобрувам во целост. Ништо друго. Засега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom