Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо чудно да дојде Палета до крајов, замена со Закардо да направат.
Овој Лука Антонели ќе биде Лука Антонини втори дел.
И тој беше дете на Милан, и тој се шеташе па се врати у Милан... таке и со овој ќе биде.
Незнам што гледате у Бокети, ама ја го гледам Ачерби! И не се надевајте многу... просечни игрчи, слободно можат да учат од Бонера, барем он играл со играчи ко Малдини Неста Силва...
Последниов што си го спомнал осеќам дека ќе го молиме до 31 август и некако ќе го собереме.Значи летово ќе си одат Мексес и Запата. Муњоз веројатно ќе дојде како слободен играч во јуни. И повторно нема да имаме дефанзивец кој ќе донесе стабилност.
Откако отиде Тиаго Силва секоја сезона иста приказна.
Последниов што си го спомнал осеќам дека ќе го молиме до 31 август и некако ќе го собереме.
Слаба е одбраната на ПСЖ сезонава а договор до 2018 има ама ќе видиме. Знам дека е тешко ама би ги дал сите дефанзивци моментално за да се врати тој.Тиаго Силва? Како стои тој во ПСЖ, кога му истекува договорот, а и да си оди, не сум сигурен дека би дошол во Милан... Љубов е едно, но ако некој друг понуди подобар договор, а и борба за титули не вервам дека би дошол во Милан. За година-две, ако не отиде на друго место, можеби... Но, не знам како стојат работите во ПСЖ...
Забраваш еден многу важен! Мислим Бонера па све остало...Од лето па натака Муњоз,Алекс,Рами,Бокети,Палета би требало да е одбраната .
Искрено не верувам дека ќе си замине некад тој, вечите замена ќе си остане и живците до крај ќе ни ги кине.Забраваш еден многу важен! Мислим Бонера па све остало...