Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Стварно бе, дај да се соберемо, да се видимо, немора у Модано, многу вруќо е тамо, може на некое друго место, по ладно :)

Стварно бе, дај да се соберемо, да се видимо, немора у Модано, многу вруќо е тамо, може на некое друго место, по ладно :)
Маани ги бе со деца ќе одиш на бања, ја ти ќе одиме во Милано таму да позираме. :icon_lol:

Имам некое неофицијално инфо дека газдата го отворил кафичот од сите страни да мава промаја пошо поеќе му се исплатело така него да ги крпи сите дупки!``

Можеме сега пак таму...

@Usher$ ке си се организираме ние во Паб да си ја изгледаме, кога веке со воа Скопјанишчава нема договор :D

@Usher$ ке си се организираме ние во Паб да си ја изгледаме, кога веке со воа Скопјанишчава нема договор :D

Ако се договориме оти да не сите заедно, ама договоров на кур ташак оди, ако е некој ЗА озбилно да организираме да ја направиме, Кирца моралов кај нас е на нула ќе одиме ја и ти само, не се нафаќа никој

Миланези каква е ситуација со повредени , казнети играчи, сакам да ве одиграм на поголеема уплата

Миланези каква е ситуација со повредени , казнети играчи, сакам да ве одиграм на поголеема уплата
И кога немаме повредени може да заебеме.

Milan (4-3-3): D. Lopez; Abate, Rami, Mexes, Armero; Montolivo, De Jong, Bonaventura; Cerci, Menez, El Shaarawy.

Granit Xhaka is Milan’s alternative to Axel Witsel in this January’s transfer market, according to reports.
The Rossoneri are believed to be in the market for a central midfielder, and had been linked with a move for Zenit St Petersburg’s Axel Witsel.
The 22-year-old has already won 33 caps for the Swiss national team, and has been compared to Andrea Pirlo and Bastian Schweinsteiger.
The sports paper believes that Xhaka would be available for around €9m, significantly less than the €20m it would cost to bring Witsel to San Siro.

таман клубов ќе ни се разубави и на бит пазар ќе можеме да си купуваме дресови од него :ojeaa:

Абе Сапонара во Емполи.

Official: Saponara joins Empoli
Milan’s Riccardo Saponara has joined Empoli on loan until the end of the season, with the option of an outright purchase in the summer.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom