Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Најдобриот тим составен од фудбалери кои од на лето би можеле да бидат слободни агенти, поради фактот дека имаат уште само шест месеци на своите сегашни договори....

2468C39700000578-2896201-image-a-38_14203789072316.jpg

Работа за Галијани :D

Ќелавиот денес имал средба со спортскиот директор на Аталанта . Нека гледа таму да го лапне Басели.

Иначе има уште такви што после утакмицава со Сасуоло мислат дека не треба да му се продужи договорот на Де Јонг ?

Иначе има уште такви што после утакмицава со Сасуоло мислат дека не треба да му се продужи договорот на Де Јонг ?
А што мислиш дека ако се ослободат од него ќе донесат некој саалм?
Јас сум за тројцата со Есиен и Мунтари да летаат тоа е 8 мил годишно ама кој ме прашува. :D

А што мислиш дека ако се ослободат од него ќе донесат некој саалм?
Јас сум за тројцата со Есиен и Мунтари да летаат тоа е 8 мил годишно ама кој ме прашува. :D
И да одам јас да играм, таман ДМФ ми е природна позиција :D

“Mattia Destro says yes to Milan. The AS Roma striker would like a change in air and is pushing for a transfer to the Rossoneri,”

Овој ми е копија на Пацо, али може да биде нешто од него. Али не веруам дека Берло би дал 15 милки за него, така да по автоматизам оди во Премиер Лига

Да ви ебам неписмените, одбрана и средина нема овие напаѓачи барат...

Да ви ебам неписмените, одбрана и средина нема овие напаѓачи барат...

Нема и шпиц асален, Пацо после повредата е јуфка, ни треба Пипо style напаѓач, Дестро е полн погодок али среден играч секако е неопходен, коа веќе немаат пари за класа играч, би завршил работа и оној циганот Обианг, едно време бевме заинтересирани, ми делува како солидно чоече, оноа има висина снажен играч и е релативно млад мислам има 21 22 години , има потенцијал во тој играч и не кошта многу.. за 5 милиони може да се земе. Милан би бил идеална средина за развиток на тој играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom