Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека в недела ги добиваме Палермо,а после доаѓаат Сампдорија и Интер таман прав тест да видиме до кај сме..[DOUBLEPOST=1414695332][/DOUBLEPOST]
Омилените играчи на Алегри му го забутаа немиен :P

На кое ниво паднавме Сампдорија и Интер да ни се тест до кај сме :icon_lol:

Сапонара во прв тим на местото од Суљо мислам дека ќе биде добар потег, би требало да е подобар во поврзување на редовите и поофанзивен .
Абате е денес капитен, ова не е никако добро, ова значи продолжување на договот. Со 3 асистенции се обезбеди до пензија.

Не е логично Абате да е капитен пред Де Јонг и ако е италјанец и ако е подолго време во Милан од Де Јонг, едноставно немат карактер за да ја носит таа лента... И во присуство на Монтоливо јас би му ја дал на Де Јонг кој е прав капитен и стално остават срце на терен.
Составов е ок, ми се свиѓат то шо Пипо му даде шанса на Сапонара, повеќе ќе ми се допаѓаше ако го изоставеше и Торес од прв тим на место од Ел Шарави со што Менез би бил лажна 9ка, а најдобро ќе беше и Торес и Ел Шарави да се соземат малце и Пацини да бидит стартер.

Вечерва морат да победиме, изгубените бодој до сега не коштет многу, ако изгубиме 3 бода и вечерва, то ќе е знак на уште една бледа сезона како лани. Морат да победиме со оглед на тоа дека наредна ја играме со Сампдорија која е во многу добра форма и ќе ни прајт голем проблем.

Пацини е далеку од првотимец.

На Торес би му дал ваква утакмица да почне зашо лесно може да постигне 1-2 гола и да си врати самодоверба која му фали.

До кога бе ке патиме од вакви неспособни фаци...

Абате изгубениот у главата има уцратано "Ако немаш каде врати назад"... и таке почна све!
Абате му врати на Алекс, Алекс се оптегна да ја фати.... Алекс се повреди... влезе Запата, си даде автогол, не успеа да гурне дете од 200 грама.... и таке губимо 0-2!

Lopez i De Jong neka gi spakuvaat kuferite,i neka begaat od ovoj beden tim,greota za niv dvajca .
Drugite neka gi progolta zemjata dodeka patuvaat so avtobus,zasto veke nigde ne letaat pa da im se srusi avionot a nie da se spasime od niv .
Nivnite zeni neka gi e.e Mandingo,zasto ni za sex ne gi biva od sto se tolku utepani .
A tie sto sto go dovedoa Milan u vakvo deredze da bog dade decata da im dobijat leukemija,nivnite zeni sida a samite tie najsmrtonosniot rak .
Mamicata u picka sto go upropastivte MILAN!!!
PLEMETO VASE,nikad bel den da ne vidite !!!!!!

Lopez i De Jong neka gi spakuvaat kuferite,i neka begaat od ovoj beden tim,greota za niv dvajca .
Drugite neka gi progolta zemjata dodeka patuvaat so avtobus,zasto veke nigde ne letaat pa da im se srusi avionot a nie da se spasime od niv .
Nivnite zeni neka gi e.e Mandingo,zasto ni za sex ne gi biva od sto se tolku utepani .
A tie sto sto go dovedoa Milan u vakvo deredze da bog dade decata da im dobijat leukemija,nivnite zeni sida a samite tie najsmrtonosniot rak .
Mamicata u picka sto go upropastivte MILAN!!!
PLEMETO VASE,nikad bel den da ne vidite !!!!!!

де бе полека..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom