Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сега мора итно да се бара замена за малиот. Тоа најверојатно е Пасквал од Фиорентина кој ќе игра лев бек а Армеро во средина.

не бе каде Армеро средина, Пасквал е за да има двајца на таа позиција и ако е за 0 е сосема добар играч..

10649956_497498367020504_132433341770241841_n.jpg

Сега мора итно да се бара замена за малиот. Тоа најверојатно е Пасквал од Фиорентина кој ќе игра лев бек а Армеро во средина.
што тропаш зелени бе? кога играл армеро средина.....Пасквал се зема како замена за на лев бек пошо освен армеро немаме друг...де Шиљо ќе си се врати десно Абате замена а Армеро и Пасквал како леви бекови... Пасквал доаѓа за без пари што не е лошо ...добар е во дефанзива....

Lele Cristante edinstvenovo dete od skllata so pokaza nesto posle Sciglio go sitnaa za da doe propadnatiot talent na komsikite oooooooffffffff

Secondary positions:
Left Midfield
Left Wing

Армеро во Удинезе и Наполи играше во средина како Асамоа во Јувентус. Подобар е во офанзива а и ќе се враќа назад да помага во одбрана.

што тропаш зелени бе? кога играл армеро средина.....Пасквал се зема како замена за на лев бек пошо освен армеро немаме друг...де Шиљо ќе си се врати десно Абате замена а Армеро и Пасквал како леви бекови... Пасквал доаѓа за без пари што не е лошо ...добар е во дефанзива....

Ај бе не глуми фраер. Зборувај убаво со други луѓе!

Асамоа во јуве игра обично како LWB ...нешто што и армеро игра ....но никако не игра во средина во формација 4-3-3 која што ја игра милан ...башка со кристанте нивните позиции се сосема различни позиици за воопшто да направиш некоја споредба...кај нас ќе игра лев бек и повремено ако изнаги сменува формација во 3-5-2 како што направи со лацио ќе игра како LWB....[DOUBLEPOST=1409588093][/DOUBLEPOST]
Ај бе не глуми фраер. Зборувај убаво со други луѓе!
ОК! како ќе кажеш...;)

ако не ти се свиѓа како се понашам имаш игнорирај член ... кој фактор си ти па да ме воспитуваш...иди игнор и решен проблем...

Не бе каков игнор, јас сум идеалист, ќе видиш дека ќе биде од тебе нешто добро. :)

Mи фали Сасуке, ја користам приликава да го поздравам ако не чита ... (кузнае колку е нервозен сега) :icon_lol:
Што се деси со него?Гледам нема кој да ме подржи во муабетиве :(

Milan have confirmed that the Biabiany-Zaccardo swap hasn't gone through because Zaccardo didn't agree personal terms with Parma. :pos:

До 2ри ли траеше трансфер периодот во италија ?[DOUBLEPOST=1409593420][/DOUBLEPOST]Да имам би и дал на Бонера,Закардо и Абиати по 30 милиона да се пензионират :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom