Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега мора итно да се бара замена за малиот. Тоа најверојатно е Пасквал од Фиорентина кој ќе игра лев бек а Армеро во средина.
што тропаш зелени бе? кога играл армеро средина.....Пасквал се зема како замена за на лев бек пошо освен армеро немаме друг...де Шиљо ќе си се врати десно Абате замена а Армеро и Пасквал како леви бекови... Пасквал доаѓа за без пари што не е лошо ...добар е во дефанзива....Сега мора итно да се бара замена за малиот. Тоа најверојатно е Пасквал од Фиорентина кој ќе игра лев бек а Армеро во средина.
што тропаш зелени бе? кога играл армеро средина.....Пасквал се зема како замена за на лев бек пошо освен армеро немаме друг...де Шиљо ќе си се врати десно Абате замена а Армеро и Пасквал како леви бекови... Пасквал доаѓа за без пари што не е лошо ...добар е во дефанзива....
ОК! како ќе кажеш...Ај бе не глуми фраер. Зборувај убаво со други луѓе!
ако не ти се свиѓа како се понашам имаш игнорирај член ... кој фактор си ти па да ме воспитуваш...иди игнор и решен проблем...И јас будала, па решив да те воспитувам.![]()
ако не ти се свиѓа како се понашам имаш игнорирај член ... кој фактор си ти па да ме воспитуваш...иди игнор и решен проблем...
Што се деси со него?Гледам нема кој да ме подржи во муабетивеMи фали Сасуке, ја користам приликава да го поздравам ако не чита ... (кузнае колку е нервозен сега)![]()