Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Што ми е мило што Закардо ги дупчи во здрав памет. Више 3 преодни рока им го праи истово, за жива глава не сака да се договори со друга екипа.

А Галијани нека се чуди како дојдовме до тоа некој како Закардо да си зема за слобода да поништи и блокира било каков трансфер. Сеа се работи за Бијабијани, можда за среќа, ама тоа и не е толку битно. Се работи за односот на Закардо.
Нека донесат сеа уште некој таков.

Да бевме се уште озбилен тим, сеа Закардо или ќе добиеше раскинување на договор или заборавање дека постои во тимот, трибина на секој натпревар, чисто воспитно и чисто за и други да не си земат за слобода да се однесуваат така.

Да имам 30 милиони не би размислувал за Бонера и Закардо... :)

Што ми е мило што Закардо ги дупчи во здрав памет. Више 3 преодни рока им го праи истово, за жива глава не сака да се договори со друга екипа.

А Галијани нека се чуди како дојдовме до тоа некој како Закардо да си зема за слобода да поништи и блокира било каков трансфер. Сеа се работи за Бијабијани, можда за среќа, ама тоа и не е толку битно. Се работи за односот на Закардо.
Нека донесат сеа уште некој таков.

Да бевме се уште озбилен тим, сеа Закардо или ќе добиеше раскинување на договор или заборавање дека постои во тимот, трибина на секој натпревар, чисто воспитно и чисто за и други да не си земат за слобода да се однесуваат така.
Да ви го пратам Лотито доктор е за ова :icon_lol:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: да сум галијани сеа не би го пуштил да си оди...ќе го оставам да си тренира посебно сам...ќе го казнам за непрофесионално однесување и цела сезона нема ни на трибини да му дозволан да биде...нека скапе сам..

Таман мислев потрошија некој динар за играч кога они у плус влегоја со продажбата на Кристанте

Zaccardo's decision is final: he will not join Parma.

Колку ми е мерак што едно лајно како Закардо им даде до знаење дека не може да го вметнуваат во трансфер што на нив им одговара. Парма сигурно му понудиле дупло помала плата и нормално не е будала да прифати. :D
Имаа можност за таа сума да си земат го земат мароканскиот Меси уште во мај и да не се замараат до последен ден со вакви циркузи.[DOUBLEPOST=1409598245][/DOUBLEPOST]Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 6s
Bonaventura adesso c'è il @acmilan

Aко го донесат бонавентура на крај ќе испадне добро што не дојде Бљамбљамбани .... :)[DOUBLEPOST=1409600195][/DOUBLEPOST]се зборува дека трансферо негде би чинел 6-7 милиони евра..

Мислам дека е доста подобар трансфер од биамбиани пошо бонавентура не е класично крило и игра може да игра во средина и има креативност во него..и доста силен шут...ваљда ќе се игра средина со Бонавентура-дејонг--- поли/мунтари

BweLjHzCEAA81ud.jpg:large

Бонавентура го земаат за средина, место Кристанте, за малу креативност у средина...
До 12 ќе го земат и Банбимихјсфдклини

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom