Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
The agents of Fred, Jo and Damião have contacted Milan to offer them the services of their clients.
:pos::pos::pos::pos:
па филип ивановски од вардар за овие тројца е меси бе :facepalm::pos:

Niang was included in initial Trofeo TIm squad but he's not even on the bench vs Juventus. Torino want him as part of the Cerci deal.
Galliani and Inzaghi are expected to meet with Torino's president later today (Forte dei Marmi) to talk about Cerci.

Фалкао може ќе дојде, а ти пак нема да бидеш Елизабета :icon_lol:
фалкао ќе дојде кога ти ќе станеш интeриста.. лош низок обид лош (n):pos:
a штета.. од секогаш ме занимало да не имаме некои роднински корени :pos:

Порто го земале Абукар или како е овој што требало да биде замена за Мартинез така да највероватно ќе си иде он :D

Кој е како нас бе може да бираме кој напаѓач ќе го зимаме сите сакаат да играат во овој гранде Милан :icon_lol:. Ако се земе Черчи плус Фалкао или Мартинез ја сум задоволен се друго е мачкање очи и уште една сезона надвор од европа.

Денес ќе се ценкаат за Черчи :noze:

Порто на овој новиот одма му ставиле клаузула 50 мил евра. Според најновите шпекулации Џексон може да заврши и во Рома ако го продадат Дестро, а Фалкао во Јувентус ако Љоренте отиде во Валенсија.
Ако нашите имаа кеш еден од овие двајца веќе ќе беа на тренинг. :D

Денес ќе се ценкаат за Черчи :noze:

Порто на овој новиот одма му ставиле клаузула 50 мил евра. Според најновите шпекулации Џексон може да заврши и во Рома ако го продадат Дестро, а Фалкао во Јувентус ако Љоренте отиде во Валенсија.
Ако нашите имаа кеш еден од овие двајца веќе ќе беа на тренинг. :D
Не се глупирајте со Фалкао...човекот 12 милиони плата зема...и ќе дојде во италија каде што максимум ќе зема 6 милиони преку сила? не ме смејте...

Не се глупирајте со Фалкао...човекот 12 милиони плата зема...и ќе дојде во италија каде што максимум ќе зема 6 милиони преку сила? не ме смејте...
Па преговараат едногодишна позајмица и само да му ја даваат платата.

Најново е дека во Милан одлучиле после вчерашната ПРИЈАТЕЛСКА утакмица, дека не им треба крило, нема да земаат никого и ќе се насочат само кон напаѓач.
Во кој хаос сме со трансфер пазаров тоа е чудо едно. :pos:

Освен ако не им текнало дека боље тие пари да се даат на квалитетен играч од среден ред + напаѓач. (Јебига, морам и некој ваков оптимистички излет да имам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom