The agents of Fred, Jo and Damião have contacted Milan to offer them the services of their clients.

па филип ивановски од вардар за овие тројца е меси бе

па филип ивановски од вардар за овие тројца е меси бе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The agents of Fred, Jo and Damião have contacted Milan to offer them the services of their clients.
па филип ивановски од вардар за овие тројца е меси бе![]()
Фалкао може ќе дојде, а ти пак нема да бидеш ЕлизабетаTuttosport - Falcao-Milan, si tratta. Può arrivare in prestito ma che ingaggio. Galliani al lavoro
ахам да.. и ја сум кралицата елизабета![]()
фалкао ќе дојде кога ти ќе станеш интeриста.. лош низок обид лошФалкао може ќе дојде, а ти пак нема да бидеш Елизабета![]()
фалкао ќе дојде кога ти ќе станеш интeриста.. лош низок обид лош
a штета.. од секогаш ме занимало да не имаме некои роднински корени![]()
хахаха па добро.. нема да ми смета и со фалкаоСо Фалкао, Миланез или Елизабета?
Не се глупирајте со Фалкао...човекот 12 милиони плата зема...и ќе дојде во италија каде што максимум ќе зема 6 милиони преку сила? не ме смејте...Денес ќе се ценкаат за Черчи
Порто на овој новиот одма му ставиле клаузула 50 мил евра. Според најновите шпекулации Џексон може да заврши и во Рома ако го продадат Дестро, а Фалкао во Јувентус ако Љоренте отиде во Валенсија.
Ако нашите имаа кеш еден од овие двајца веќе ќе беа на тренинг.![]()
Па преговараат едногодишна позајмица и само да му ја даваат платата.Не се глупирајте со Фалкао...човекот 12 милиони плата зема...и ќе дојде во италија каде што максимум ќе зема 6 милиони преку сила? не ме смејте...
Moнако не се до толку ретардирани....Па преговараат едногодишна позајмица и само да му ја даваат платата.