Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Можда дека он со Пума е ујдисан. Не мора ништо да значи, Бориело го имаше на сите слики и презентации ми текнува, па пак го испалија ден по почеток на сезоната.

Нема да иде така мазно со Балотели, кажав ја дека ќе биде мачење да се продаде, во моментов подобро е да пробаат да му ја кренат цената оваа сезона, па догодина здравје, иначе 15 милиони вреди едвај во моментов, што значи добри 9 милиони була за година и пол користење. Ја не сум никако за негово продавање дури и да вреди повеќе.

На сите ли ви е јако да читате за Черчи секој ден некоја нова екслузивна вест по три пати или само на мене ми е така ?

Нема врска личниот спонзор со тимскиот.. Роналдо чист пример, он је Најк Реал е Адидас..
Рачунај Бориело и овие подоле што ги спомнавте биле на презентација и на реклама па ги испалија,а не него што го нема...
Иначе не читам ништо, пред некој случајно влегов тамо кај Панче и компанија, леле на нив да видиш колку им е убав светот, ќе доаѓале Сонг и Алвес у пакет од Барселона, плус Лавеци :icon_lol:

10488250_10152206380381937_5862320965253956183_n.jpg

=

1979751_10203814022094186_4755042663142884207_n.jpg

На сите ли ви е јако да читате за Черчи секој ден некоја нова екслузивна вест по три пати или само на мене ми е така ?

И секој ден нова екслузивна замена за Черчи. :)

Вчера оној Бразилец, а вечерва дури две замени за него. Пази што се случува се денес. Повторно е посочено дека Черчи е прв избор, потоа дека Даглас Кошта е замената и има преговори со неговиот менаџер (неколку текстови одат преку дена на milannews.it), за на крај, пред спиење уште две нови имиња, со потсетување на две стари (Лавеци и Шаќири). :D

Milan, obiettivo esterno: Campbell e Giovani dos Santos le ultime idee

Можда дека он со Пума е ујдисан. Не мора ништо да значи, Бориело го имаше на сите слики и презентации ми текнува, па пак го испалија ден по почеток на сезоната.

Нема да иде така мазно со Балотели, кажав ја дека ќе биде мачење да се продаде, во моментов подобро е да пробаат да му ја кренат цената оваа сезона, па догодина здравје, иначе 15 милиони вреди едвај во моментов, што значи добри 9 милиони була за година и пол користење. Ја не сум никако за негово продавање дури и да вреди повеќе.

Ако Џејмс(Хамес како и да е) вреди 88 милиони евра и ако итурбе вреди 28, Балотели треба да чини најмалце 65 милиони евра.
Циган е да, можеби затоа не го сакаат ептен. Ама дека е класа стрелец у некој подобар тим (Сити) тоа го докажа.
Башка италијанската игра многу може многу да ни помогне ако ни се среди тимот зборам..

Одвреме навреме ќе се присетам дека Сендерос еднаш играше за Милан...
xug8CuX.gif

Сите останати имиња поврзани со нас и не ми изгледаат така лошо наспрема ова чувство.

Ако Џејмс(Хамес како и да е) вреди 88 милиони евра и ако итурбе вреди 28, Балотели треба да чини најмалце 65 милиони евра.
Циган е да, можеби затоа не го сакаат ептен. Ама дека е класа стрелец у некој подобар тим (Сити) тоа го докажа.
Башка италијанската игра многу може многу да ни помогне ако ни се среди тимот зборам..

Не докажал во Сити дека е класа стрелец, па затоа и заврши во Милан (за 20милони, а не во некој друг клуб за многу повеќе). Па во Сити не беше ни стартер. Се уште е талент, но сега е уште постар, а уште е неодговорен и се глупира (и на терен и надвор од него). Тоа не значи дека треба да го продадат, но да не се занесуваме дека постигнал кој знае што во кариерата.

А секој фудбалер вреди толку, колку што некој клуб сака да даде за него. Дали Суарез е за десет милиони евра подобар од Џејмс? Дали овој докажал до сега дека само толкава е разликата помеѓу нив? Веројатно не, но Реал направил пресметки дека тој потег ќе биде добар за нив и така изиграле на пазарот.

Прашање е зошто нема заинтересирани за Балотели кои ќе дадат големи пари? Зошто нема повеќе заинтересирани па Галијани да може да спроведе нешо како лицитација? Му паднала цената, зарем сега не е шанса да пробаат да го земат за не многу пари, посебно кога и така се високи цените на другите фудбалери? Но и покрај тоа Берлускони плаче како пропаднала шансата да го продаде Балотели и да заработи. Ако некој им даде 30 м со песна ќе го продадат.

Има нешто што не им се допаѓа кај Балотели, а биди сигурен дека не е проблемот е во тоа што е црн.

Хамес е играчиште за Балотели не си праи ремет, покажа момчето на светското дека вреди, може не 80 милиони ама сиг повеќе од нашиот Циган.. Хамес е комплетен фудбалер, има дриблинг , брз е , може да повлече да створи сам шанса , игра со глава .. Балотели нема дриблинг не е доволно брз за да повлече како шо правеше Кака на времето и многу слабо игра со глава без разлика шо е 1.90 висок. Едино шо шутот му е боље од на Хамес.
Можеме ние до утре да си докажуваме кој колку вреди ама се гледа на пазарот Хамес 80+ Балотели 15+

Хамес е играчиште за Балотели не си праи ремет, покажа момчето на светското дека вреди, може не 80 милиони ама сиг повеќе од нашиот Циган.. Хамес е комплетен фудбалер, има дриблинг , брз е , може да повлече да створи сам шанса , игра со глава .. Балотели нема дриблинг не е доволно брз за да повлече како шо правеше Кака на времето и многу слабо игра со глава без разлика шо е 1.90 висок. Едино шо шутот му е боље од на Хамес.
Можеме ние до утре да си докажуваме кој колку вреди ама се гледа на пазарот Хамес 80+ Балотели 15+
Лол брат, тешка невистина напиша.

Ако има со нешто моментално да се пофали Милан, тоа се дресовите за следната сезона. Мислам на домашниот и гостинскиот дрес, не дека третиот е катастрофа, но утнат е мотивот (требаше минатата сезона да направат таков).

Но првите два дреса се фантазија!

Грацие Барбара! :D

Лол брат, тешка невистина напиша.

Зборот ми беше, не е играч шо знае да ја фане топката на центар и да ора да даде сам гол, како шо тоа го прави Роналдо Хазард Меси, ама тоа не е карактеристично за играчите како него сваќам 9ка игра момакот. Ама сепак Хамес е боље според мене , како играч.. по корисен би бил од Балотели било у кој тим.

како прво балотели не е циган него цар
како второ добар ми е аватарот а? нов ми е ...:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom