Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нема ’подобар’ тим од Милан кога се во прашање ’замени на трансфер цели’. :) За секој евентуален трансфер има 100 замени. Почнаа со Итурбе, па дојдоа ’замените’ Лавеци, Гризман, Валбуена, Черчи, Нани, Љајиќ, оној од Гана... И интересно е што и замените имаат свои замени, на пример таков е Черчи (ма секој на секого му е замена). И толку е шарена таа листа што не знаеш како се наоѓат сите во таа група, а на крај ќе се повлечат и ќе чекаат трошки (ова доколку има вистина дека ’историјата е учителка на животот’:)).

лелеле сега дури Чезена ќе се плаши од Наполи :D :pos:

какви легенди има во фан клубов :D

Ете уште една генијална маркетинг идеја од кујната на Барбара, Ел Шарави лично ќе им се јавувал на навивачите за да ги убеди да купат сезонски билет. Во Милан тенка е разликата од фудбалер до комерцијалист/продавач на Кирби.
Мене да ми се јави ќе му барам да ми го даде Абате или Бонера, сакам да видам како они би ме убедиле да им купам сезонска.

освен менез и алекс кој дојдоа кај вас ? и кој си заминаа ?

Ги имате Балотели и Шарави, па и Пацини, а ти велиш Наполи го лапнал Мичу(Мичу алоо.)"шта речи?" :icon_mrgr:
Честито титула наредна сезона... :D[DOUBLEPOST=1405703332][/DOUBLEPOST]
Ете уште една генијална маркетинг идеја од кујната на Барбара, Ел Шарави лично ќе им се јавувал на навивачите за да ги убеди да купат сезонски билет. Во Милан тенка е разликата од фудбалер до комерцијалист/продавач на Кирби.
Мене да ми се јави ќе му барам да ми го даде Абате или Бонера, сакам да видам како они би ме убедиле да им купам сезонска.
ех да имаме таква среќа па да знаеме како е можно без ич квалитет 10тина години да останеш во милан и при тоа и капитен да те ставаат по некад...тоа да ни го каже бонера...кој е рецептот на успехот...

Честито титула наредна сезона... :D[DOUBLEPOST=1405703332][/DOUBLEPOST]
ех да имаме таква среќа па да знаеме како е можно без ич квалитет 10тина години да останеш во милан и при тоа и капитен да те ставаат по некад...тоа да ни го каже бонера...кој е рецептот на успехот...

Еј не тропајте каква црна титула, Јули сме:)

aко бе..да памтиш кои први честитале :D

Јувентус е сеуште фаворит без разлика на се:)

А ако освоиме, ќе те имам у предвид како прв што ми честита :D

аааа сега ми текна, не си прв, @DeviAngel веќе ми честиташе:icon_mrgr::ROFLMAO:

Јувентус е сеуште фаворит без разлика на се:)

А ако освоиме, ќе те имам у предвид како прв што ми честита :D

аааа сега ми текна, не си прв, @DeviAngel веќе ми честиташе:icon_mrgr::ROFLMAO:
он малку од шокот му беше тоа... :D не им е лесно деновиве :D

Кога почнаа спекулации за играчи како Итурбе , Гризман мислев дека воа лето се опаметил Берло и се решил да го појача Милан, барем да стане конкурентен во Серие А... ама по се изгледа иста песна ќе бидеме како изминативе 3, нема да донесеме ништо се до последните 2,3 дена од трансфер периодот а во тие последни 2,3 дена ќе донесат играчи од типот Ночерино. Не верувам дека ќе го земеме Иско. Си остануваме со истиот тим и следната сезона, едина надеж ми е Пипо. Веројатно Пипо се стреми да воведе дисциплина во тимот како шо сме немале последниве 4,5 години. Исто се надевам дека Кристанте ќе блесне сезонава како Шиљо шо блесна, и така би добиле играч јак од средината на теренот. Вчера на пријателската утакмица со тие нисколигашите најдобар на терен бил Андреј Модиќ, како шо кажува Пипо, или барем како шо пренесуваат медиумите изиграл стварно многу добро и на некој начин ги "засенил" Шарави, Пацо итн итн. Ајде ваљда ќе се внесе некое дете во прв тим и ќе напредне. Едина надеж е ова, ништо друго.

Следна сезона очекувам барем 3то место. Многу верувам во Пипо, има некоја јебачка фаца на врвен стратег :icon_lol:
83fa002da963df2ba79e41c54ffa4524-69720-1379517013.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom