Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И да ти ебам ама си вицкаст,тука прочитав
http://supersport.com.mk/fudbal/spe...achot-od-sredinata-na-barse-se-seli-vo-milano
У ниеден посериозен известувач за случувањата во Милано го нема ова и нормално е да те прашам дали ти се јавил Тељо или не ама коа видов што линкче ми пушти ми стана јасно.

Остани ми создравје вицкаст човеку.

У ниеден посериозен известувач за случувањата во Милано го нема ова и нормално е да те прашам дали ти се јавил Тељо или не ама коа видов што линкче ми пушти ми стана јасно.

Остани ми создравје вицкаст човеку.
Ти беше вицкастиот,не се вади сеа :icon_mrgr:

Јас само пишав тоа што го прочитав а тоа дали е вистина или не незнам.А вие едвај чекате некој од нигде никаде да пише нешто па да плукате по него.

Ти беше вицкастиот,не се вади сеа :icon_mrgr:

Јас само пишав тоа што го прочитав а тоа дали е вистина или не незнам.А вие едвај чекате некој од нигде никаде да пише нешто па да плукате по него.
не е за плукање...ама суперспорт ако ги рачунаш за релевантни и притоа сериозно ги сфаќаш ондак....

А за шо кур им е Тељо? Кога Шарави ќе си игра лево крило, за на клупа ли го зимаат, по непромислени трансфери не прави ниеден тим... наместо да земат стопери, лев бек, голман... они:pos:

Изгледа Спалети ке е нов тренер... Повторно избор(инсистирање?) на Берлускони!

И да да не е Спалети, најверојатно со нов тренер следната сезона... Само да нема повторно драми како минатото лето со Алегри... Писма, отпуштање, вили, одложувања, договори.

И да го задржат и да го сменат Сидорф, нека го направат тоа на еноставен начин.

П.С. Од Гвардиола до Спалети/Монтела! Нешто драстично паднаа критериумите на Берлускони. :)

Последно уредено:
Леле па кој ќе ги видим овие нафурани педерчиња од Барса крв ми капе, ништо поарни од Бојан не се, ни овој Тељо, ни тој Куенка, ни Монтоја ни курац ни палац... Да се добри у Барса ќе играа, имаат по 25-6 године не се некои деца млади надежни од по 17-18...

Тимов иде се подлабоко и подлабоко у просечноста...
Ништо, ќе чекамо да умре старчугана и можда на Барбара ќе и здосади да им се чалами на другаркете у маало дека е газдарица на тимот и да го продаде...
Али едно 4-5 године ќе си тапкамо у место и ќе се боримо за ЛЕ !!

Вој Тељо е нешто над нивото на Бојан Куенка и т н, колку толку играше за Барса, но таму е преплатениот Нејмар и нема место за дечково, инаку има 22 години, нешто стил на играч како Шарави, може да игра и десно крило има некој солиден дриблинг. Но муабетот е шо не треба ваков тип на играч.. Ако веќе сакаат крило зошто не тргнат по Ламела... ете може и Иско... :icon_lol:

Филмови ли се филмови :D

Од Иско можеме да го зееме само ИЗКО од Катанија :D

и 2010 не очекувавме ништо сериозно, па добивме... да се надеваме дека ќе дае некој денар Берлу и воа лето... :icon_lol:надежта последна умира :icon_lol:

Се што е од школата на Барселона е квалитетно,подобро од таму да носат играчи него од Џенова.

Се што е од школата на Барселона е квалитетно,подобро од таму да носат играчи него од Џенова.
Ни се погоди Бојан сеа уште Тељо да го упецаме и кај ќе ни е крајот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom