Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Каде беше невиниов вака да игра ако не цела барем пола сезона? Ме заболе што дал 2 гола исто како пред 3 месеци со 100-чето против Аталанта а потоа 12 натпревари беше невидлив. Ви се врати надежта за следна сезона да ќе го биде за во прв тим. :icon_lol:
Исто кај што беа и сите други во тимот...

Mislam deka bez Drvoto Abate I precenetiot De Shiljo izigravme podobro vo odbrana I so Kievo I so Fiorentina....ove dve utakmici fakticki gi igravme so 3 stopera, mozebi treba da proba posle ova 3-3--3-1 ili 3421 posto bocnive bekovi vo momentov ni se kamenja od koi ne mozes da ocekuvas ni prodor ili centarsut slicen na toj od Rami ili Hoda vecerva.

Исто кај што беа и сите други во тимот...
Таке е, коа играат играат свите, коа не играат неигра никој :D
Вечерва играа свите затоа и победивмо, исто и против љубичиците... не дека изиграа нешто посебно ама ова ни е врвот сезонава, да не примимо гол иако Закардо покажа како може да се усере у еден допир со топка!

Таман ќе влезат нашиве у форма и ќе заврши сезоната :LOL:

Каде беше невиниов вака да игра ако не цела барем пола сезона? Ме заболе што дал 2 гола исто како пред 3 месеци со 100-чето против Аталанта а потоа 12 натпревари беше невидлив. Ви се врати надежта за следна сезона да ќе го биде за во прв тим. :icon_lol:

кај беше твој црни со атлетико , и на сите други дерби натпревари.. го јадеш Кака давал голови на мали екипи, а на Балотели сите 13 голови му се со вакви екипи...:facepalm:

кај беше твој црни со атлетико , и на сите други дерби натпревари.. го јадеш Кака давал голови на мали екипи, а на Балотели сите 13 голови му се со вакви екипи...:facepalm:

Многу брзо менуваш мислење за еден играч, ако јас не паметам памети друг. Еднаш го хејташ а сега даде 2 гола и другиве не чинат он е најдобар.
денес од кака помртов на терен немаше, уств не само денес, 10 утакмици уназат е најслаб
Каде беше црни исус со Јувентус на големо дерби, тогаш имаше нешто резултат неговото присуство кога во напад беше со Пацини? :rolleyes:

Истиве муабети ги имаше и по таа 100-ката фалење како којзнае што да е направил. Балотели по доаѓањето на Сидорф има 6 голови колку и да не играше сам донесе важни 12 поени. ;)

Де Шиљо преценет :facepalm:
Бонера еднаш изиграл добро, а до вчера го плукаа. Сега Матија него бива.

Многу брзо менуваш мислење за еден играч, ако јас не паметам памети друг. Еднаш го хејташ а сега даде 2 гола и другиве не чинат он е најдобар.

Каде беше црни исус со Јувентус на големо дерби, тогаш имаше нешто резултат неговото присуство кога во напад беше со Пацини? :rolleyes:

Истиве муабети ги имаше и по таа 100-ката фалење како којзнае што да е направил. Балотели по доаѓањето на Сидорф има 6 голови колку и да не играше сам донесе важни 12 поени. ;)

Кај беше Балотели со Атлетико?

Деца дај легнете да спиете утре сте у школо

Деца дај легнете да спиете утре сте у школо
во недела?? :eek:o_O:icon_lol:[DOUBLEPOST=1396140388][/DOUBLEPOST]него дајте да се порадуваме барем на мира.. немаме многу шанси сезонава за радост и онака :icon_mrgr: ко некои баби сте абе.. сте се научиле само да хејтате и кога треба и кога не треба.. милан тепаше со 3-0 аллоо :icon_lol: радувајте се додека може оти тешко дека ќе се радуваме на неш др годинава :icon_mrgr:

Според официјални извори некоја минута по вториот гол на Кака низ улиците во Тетово е приметен навидум млад и забраден господин кој го шутирал својот телевизор наоколу и се колне дека наскоро ќе го запали и дресот со број 22 кој му припаѓа на Кака.

Од МВР на прес излезе Гордана Брк Јанкуловска и изјави дека ситуацијата е ставена под контрола и дека младиот господин со иницијали А.З ќе помине само со опомена.

за мартина22пресблог123какасрцуле директно од Тетово се јавува Нино Змај од Гостивар

Абе ти го направи Кака бетер од Бирса... кога бил слаб бил... кога прикажува добри партии нормално е да се пофали.. ама како шо ти кажа некој поназад Кака го нема како и секој играч во тимов... сите се изгубени

Според официјални извори некоја минута по вториот гол на Кака низ улиците во Тетово е приметен навидум млад и забраден господин кој го шутирал својот телевизор наоколу и се колне дека наскоро ќе го запали и дресот со број 22 кој му припаѓа на Кака.

Од МВР на прес излезе Гордана Брк Јанкуловска и изјави дека ситуацијата е ставена под контрола и дека младиот господин со иницијали А.З ќе помине само со опомена.

за мартина22пресблог123какасрцуле директно од Тетово се јавува Нино Змај од Гостивар
3477074-7264250788-My%2Bgr.png

за душичката клипче од баба рада.. чај од мајчина душичка :P:love::icon_lol:
п.с и обавезно од тие апчињта за помнење оти очигледно душичката клипче забравил кој дн е днска... :confused:

Исус ме купи денес, знам дека головине му беа too little too-late, ама беа едни од ретките класа потези што се видени од играч на Милан откако отиде Ибра.
Хонда даде маестрална асистенција, после промаши зицер и се знае што се памти од тие две работи и што остава поголем впечаток. Во одредени ситации кога ќе чујам свирежи од Сан Сиро помислувам дека на тие трибини седат кретени што стварно не разбираат фудбал.
# денес беше како Боатенг лани, многу желба, многу напор - слаба реализација, се што фати исуши.
Не знам уште кој од Рами и # би задржал, ама сум многу убеден дека Есиен треба да си оди дефинитивно. Едноставно нема што да понуди, ни игра нешто посебно ни носи нешто повеќе, догодина ќе биде уште година дена постар и година дена почкарт.

Во моја сопственост немам дрес со број 22, значи не мислиш на мене, иако сум млад и забраден господин со иницијали А.З :pos:

Сколари изјавил дека Кака ќе биде предвоникот, и големиот лидер на Бразил на свеЦково :icon_lol:

Кај беше Балотели со Атлетико?
Go otekovte Atletico ta Atletico. Nebare isusov ni donese 1/4 finale pa se gleda drug igrac kako igral. Da ne ocekuvase Balotelli sam da igra i da dade poveke golovi od sto moze da primi odbranata? :D[DOUBLEPOST=1396163984][/DOUBLEPOST]Galliani: "Kakà has a contract until 2015, but if we don’t qualify for next season's CL then he has a clause that allows him to leave." :свиркам:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom