Толстој
екс Бомбастичен
Ебати безножните хендикепирани скинати и умрени играчи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да мора да се признае дека е ептен сомнително што ни еднаш не скандираат против курвариштето а галијани го утепаа,не дека не заслужи ама исто толку заслужи и берлу.Кога КС ќе скандира против Барбара и Силвио ќе почнам овие протести да ги разбирам озбилно. Вака ми се многу сомнителни.
Галијани сега се води како спортски директор? Спортски директор во другиве клубови се подразбира човек што треба да биде конекцијата помоеѓу ГМ и тренер. Озбилно толку ниско го спуштиле Галијани? Измешани се многу лончињата. Потребна беше таква функција во тимов,човек што ќе биде во постојана комуникација со тренерот ќе увидуваат пред време слабости, ќе креира стратегија за супституција на играчи , стратегија за развој на младите, ќе ја спроведува стратегијата на претседателот, ќе биде тој што ќе амортизира меѓу желбите на тренрот и претседателот. Тоа би требало да биде позиија за некој би стоел човек кој долго играл во тимот, играч што важи за легенда на клубот и ќе биде доволно авторитативен и кај тренерот и да биде комотен кога ќе изразува желби кај претседателот.
Не верував дека ќе го речам овоа(поарно алегри да останеше) ако ништо друго Кристанте ќе играше.. и ќе добиевме за следната сезона уште еден добар играч во состав(случај шарави).. вака со црнчугава ќе го гледаме емануелсон како се резили... ааах мој Миланее..
Каде на второ место ? Во Серија Б или во Серија А ако ја гледаме од назад табелата ?zosto sum 99 posto siguren deka slednata sezona pak ke se vratat na 2 MESTO BEZ NIEDNA PROMENA a ne pa so nekoj dobar fudbaler.neznam zosto gi citam komentarite deka MILAN ke zaglavel ko inter,juve,liverpul??????????????????????????????????????????????????????????????.
nov stadion?![]()