Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Освен Де Јонг никој друг не игра добро сезонава!

Дур имамо вакви играчи ќе си патимо..
1689471_438830729552815_993953999_n.jpg

Има многу полоши да, само јбг, од нив не се ни очекуе нешто повеќе, освен од Хонда кој горе доле потфрли пошто лапа голема плата, и се имаше поголеми очекувања од него...

Кажи ми, ти имаш некои очекувања од Бирса ? Од Констант ? Од Абате ? Од Абијати ??

Немој да ме јебеш, очекувања/плата/придонес - ратио?? Кака ни е најслаб играч, убедливо и тоа !!
Mexes zema 4 milioni plata, Robinho ako ne se lazam zema 3, kazi mi dali spored ocekuvanja/plata ovie dvajca sezonava se podobri od Kaka?

Znaci losh e sfakjam, ama ima mnogu poloshi i toa e fakt.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Mexes zema 4 milioni plata, Robinho ako ne se lazam zema 3, kazi mi dali spored ocekuvanja/plata ovie dvajca sezonava se podobri od Kaka?

Znaci losh e sfakjam, ama ima mnogu poloshi i toa e fakt.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Абе далеку од тоа дека е најлош...ама се очекуваше мн повеќе од него... иако е 30 и кусур години....а и самиот факт дека е КАКА си го прави своето... и јас лично очекував нешто налик Тоти.. да поигра уште некоја сезона, ама видовме сите дека е далеку од тоа и дека летово треба да го напушти Милан..

галијани и перез после на вечера..
утре официјално: договорена трампа на милан и реал!!! бонера во реал, роналдо во милан!!! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
daniele_bonera_2010_10_18.jpg

... во продолжение како припрема за "дербито" со парма викендов :icon_mrgr:
PARMA+1999.jpg

колку само таленти испаднале од школата на парма и потоа станале ѕвезди...
bonera_daniele__01.jpg

BEEP PLEASE :icon_mrgr::icon_mrgr:
п.с ме мрзеше да правам меме не за др.. :icon_mrgr:

со оваа одбрана Бјабјани или како е овој заедно со Касано ќе си прават што сакаат :D

галијани и перез после на вечера..
утре официјално: договорена трампа на милан и реал!!! бонера во реал, роналдо во милан!!! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
daniele_bonera_2010_10_18.jpg

Posle nekolku super odigrani natprevari od strana na Kaka,Anceloti e impresioniran,fali poslednata alka za Real M da stigne do 'La Decima',Perez pod sekoj uslov saka da go vrati vo redovite na Kralskiot Klub,Galiani e uporen i ne go pusta ni pod nepristojna ponuda,ne saka da go rusi svojot ugled i da go prodade najdobriot poedinec na Rosonerite i pred se da ne gi razocara vernite navivaci na Milan :p

Sent from my HTC One using Tapatalk

Posle nekolku super odigrani natprevari od strana na Kaka,Anceloti e impresioniran,fali poslednata alka za Real M da stigne do 'La Decima',Perez pod sekoj uslov saka da go vrati vo redovite na Kralskiot Klub,Galiani e uporen i ne go pusta ni pod nepristojna ponuda,ne saka da go rusi svojot ugled i da go prodade najdobriot poedinec na Rosonerite i pred se da ne gi razocara vernite navivaci na Milan :p

Sent from my HTC One using Tapatalk
you-rock-meme-generator-your-rock-bro-high-five-502bb4.jpg

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Што се случува со Есиен кај вас ? Игра, не игра, тренира, повреден е.. ?

во продолжение ви го претставуваме александар митровиќ - новата мета на милан
69578-531043-22.jpg

323859_aleksandar-mitrovic01rasfoto-marko-metlas_f.jpg

arsenal-target-aleksandar-mitrovic-gets-one-of-the-worst-polkadots-haircuts-ever-picture.jpg

........
The-new-strikers-Niang-El-Shaarawy-Balotelli-ac-milan-33462539-480-220.png

Mitrovic who??
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Не можиме да бараме некој нормален и воспитан? Вакви моди тераа Видобиштани, Лешанци и Велгоштани пред едно десет години, не знам шо им е фркава на луѓево. Еден нормален не остана ни од играчите ни од администрација. Дури и за Мексес за кој имав барем некаква почит подобро да не се појавеше против Удинезе, толку очајна и бедна игра не сум видел од него. Старо купујем.
Бонера го одмараа викендот за денес, Бонера еј се одмара на клупа за да биде спремен за ЛШ. Викенд на мртовци е работава.
Само едно име заслужува да биде почитувано, а тоа е Де Јонг. Ни кака ни мака ни бакрачи. Одамна не сум пишал на темава ама толку ми е смачено од сите и ако минатиот пат мислев дека можеме да ги поминеме Атлетико, сега не знам колку е паметно тоа со оглед на фактот дека наредно тој што ќе ни се падне ќе се изживува со нас. Единствена сатисфакција ако одиме во 1/4 финале ќе ми биде за инает на јуве и интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom