Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кака е господ бог за Сапонара,Хонда,Робињо и останатите недораснати аматери.

Sampdoria - Milan 0-2

in%20your%20face.jpg

Сега ми е појасно зошто Милан изигра добро во прво полувреме поритв Атлетико.

Прво полувреме: Осасуна 3 - 0 Атлетико

Осасуна им даде 2 на Реал во прво полувреме.
Би било добро да сме како нив, а и извадија нерешено и со Барселона :P

Добро сеа, ова со Осасуна баш не може да е мерило, на домашен терен Бразил можат да го победат, таму бод господ не зема иако овие 3 у гз се многу.
Атлетико наредно коло игра со Реал и очекувам пак да бидат јако злоставени таму и да паднат дополнително во форма и морал, па Милан залетан после евнтуален позитивен резутат со Јуве( тука ставам и икс) да направи чудо на Калдерон. :icon_mrgr:

Никој не напиша дека вчера Табаре Виудез даде гол за Кашимпаша, и имаше уште 2 асистенции у победата од 6-2 !!:icon_lol:

Можда треба Роналдо сериозно да размисли и да го донесе место Кака, ја гарантирам покорисен ќе биде !! :love:

Rami: I want to stay at AC Milan

Milan still want Alex
AC Milan want to sign PSG centre-back Alex next summer. The defender has a contract until June, but he may extend it in the coming days.

AC Milan loanee Niang handed 18-month suspended prison sentence

Никој не напиша дека вчера Табаре Виудез даде гол за Кашимпаша, и имаше уште 2 асистенции у победата од 6-2 !!:icon_lol:

Можда треба Роналдо сериозно да размисли и да го донесе место Кака, ја гарантирам покорисен ќе биде !! :love:
а кај се леандро грими и дидак вила?? и они дадоа гол пред некој ден :(:icon_lol:

Поштено прашање што ме интересира како фан на Реал Мадрид - добро ли игра Кака?
Штета што неможеше да го покаже целиот потенцијал кај нас но се надевам во матичниот клуб прикажува добри игри? :)

Спортски поздрав.

Последно уредено:
а кај се леандро грими и дидак вила?? и они дадоа гол пред некој ден :(:icon_lol:

Нианг асистенција :cautious:

Штета што неможеше да го покаже целиот потенцијал кај нас но се надевам во матичниот клуб прикажува добри игри? :)

Спортски поздрав.

@Марли :icon_mrgr:

Утре во 16h младите играат против Челзи. Ќе биде ептен тешко да поминат понатаму, Челзи во група има скор 6:0:0, а и некои играчи ќе му фалат на Милан.

Спортски поздрав.

url-17.gif

ps.

Kaka is well aware that he needs to finish the season strongly if he is to have any hope of earning a recall to the Brazil squad in time for the World Cup.

"I need to do well with Milan," he acknowledged. "Then, on May 5, we’ll see if my name is on the list for the Brazil squad."

yeah-right.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom