Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Утре во 16h младите играат против Челзи. Ќе биде ептен тешко да поминат понатаму, Челзи во група има скор 6:0:0, а и некои играчи ќе му фалат на Милан.

Кристанте е повреден без него ќе биде доста лошо а овие Челзи имаат доста добри млади.

Остајте линк примаверата да ги гледаме

Да не ја даваат на Еуроспорт ?

Тешко ќе е ..ама Пипо може да напраи нешто...првава ако ја изгубиме очекувајте реваншот пипо да тепа...

Ја има на Еуроспорт.. Се надевам ќе биде добра утакмица, баш ме интересира како ќе изиграат нашиве..:)

Да се поправам немало да има реванш само 1 натпревар се играло и ако нерешено во 90 минути одма се играат пенали...

море сакато голманче ова нашево,низ рака му помина :facepalm:
без никаква игра водат челзи пизда им матер циганска

Ако е во право овој што коментира, нашите биле помлади од фудбалерите на Челзи. Многу значат две години на таа возраст.

url-17.gif

ps.

Kaka is well aware that he needs to finish the season strongly if he is to have any hope of earning a recall to the Brazil squad in time for the World Cup.

"I need to do well with Milan," he acknowledged. "Then, on May 5, we’ll see if my name is on the list for the Brazil squad."

yeah-right.jpg

До толку лошо а...

Good game well played. 7ца ви е интересен играч. Само не ми се допадна што ептен ви симулираа играчите. Е сега не знам дали е лошо тоа поради тоа што симулираат или добро пошто од мали се привикнуваат ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom