Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Одбрана,прво и примарно треба да им биде на Лето ако мислат да станат пак тим.

Да ви ебам мајката на сите до еден од еден мочан дигнаа. атлетико ќе губиме[DOUBLEPOST=1392845770][/DOUBLEPOST]кое лето кое пусто лето па ќе земат некој умрен се додека не го бесат берло на сан сиро нема сонце за нас

Страшно е колку играчиве нашие се кондиционо неспремни.За 30минути создадовме 3 убави шанси (статива,пречка и сантим над пречка) и од тогаш наваму штама.Истата приказна е и во Серија А.Факт е дека ги надигравме и дека Атлетико не создаде ниту една шанса,но и без да создадат шанса ни дадоа гол.Не е можно да сме толку слаби на нафрлени топки,а посебно на нафрлени топки по корнер.Минимум 3 класа играчи фалат за да заличи одбранава на нешто.Вечерва и среќата ни го сврте грбот,но тоа не може да биде никакво оправдување за поразот.

п.с Тешки копачишта се овие Атлетико...бетер од Стоук се.

Нека си ебат мајката,толку гледање созонава,5 минути добро,10 катастрофа!Одбраната нема да ја коментирам,само мислам дека Абате редно е да си инсталира компас!!

Толку беше и од мене џабе трошење мегабајти за гледање утакмици ни хајлајтс не гледам веќе

Но едно се знае она што ми е во срцето не се тргнува ФОРЗА МИЛАН се читаме во подобри времиња

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Абате за Милан играше во случајот за голот или напаѓач за Атлетико ? Од кај нив да играше немаше толку убо да му ја намести :tapp:

Абате сам си ја заврши работата отишол лево го оставил Диего сам, па и му асистираше. :pos:
Колку и да издржиш тука се некои фаци како Абате се да посерат.

Добар голман шутов од Коста со една рука го фаќаше, и тоа жива топката..
Да му се намочам на тоа ќељајцата неспособна !!

Здравје сега Лига Шампиони за 10 години :facepalm:
Боље за 10, кога надежно ќе имаат составено добар тим кој ќе знае да се движи на терен него ли вака да се брукаат... После дугачко време конечно се решив да изгледам утакмица на Милан и ништо не е сменето... Попаметно ми е сепак да не гледам додека не се опраат бар за нијанса.

Епа тоа е со Ботот и Бонера срмдлето у одбрана толку е силата. Констант ни е измена тоа кажува се. Балотели освен еден продор цела утакмица ништо не направи, типот не знае што игра нити се отвара ко Пацини нити проигрува ко Робињо.............изгубен е.

Сеа интро од 10 мин ќе ви направи Барбара за наредна сезона како се подигаме од пепелта :D

Со што заслужи Милан да му ја уништи оваа сезона за памтење на Атлетико? Успехот доаѓа ако е заслужен, само ако е заслужен. Стара слава во светов успева уште само во Македонија итоа само кога се преминува од 5то во 6то оделение .

Аматерски право во стапицата на Атлетико, не успејаа да ја неутрализираат нивната најјака страна т.е тие 9450208 фаули по утакмица. Грешка беше Поли што се пушти да игра, едноставно го изметоа теренот со него, во секој дуел душата му ја вадеа, не е дека не се залагаше ама многу е физички слаб, слаб е во дуели во првенствто каде што го лепи за земја кој стигне, па камо ли со овие што цела игра ми се основа на исцентрирани фаули.
Ги гледам Атлетико секое коло, играат како копилиња ама ниеден фаул не им се случаен или прегруб, уметност е тоа како прават тешко да им се дава гол и колку се дисциплинирани.
Страшно е колку играчиве нашие се кондиционо неспремни.

ова е друг голем проблем, Милан нема ритам на игра, има само јуруши кои траат додека се има сила, а денеска за разлика на другите утакмици со Сидоф имаа сила до 75та негде кога клапнаа, обично клапнуваа во 60та .

Можам да го пофалиме новодојдените Адил и Адел, добро одиграа, се трудеа ама тоа е тоа. Јас мислев дека можеме повеќе ама боље да испаднеме од Атлетико него да им ја пуниме статистиката со меѓусебно победи на Баерн, Реал, Манчестер и слични.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom