Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Eве и фиорентина го лапна од удине... А се смееа кога милан изгуби .... на крај па ке завршат позади милан и на табела пошо многу е силат...

Ако се консолидира милан да врзе 5,6 победи по ред..(како за почеток) можеби, ама не ми се верува многу не стабилна екипа сме и ние... за жал

Сидорф во моментов нема играчи за да игра формација со 2 крила. Факт.

Убаво некој пиша поназад.
Кака,Робињо, и Хонда се играчи со слични карактеристики..но сепак не се класични крила, и немаат навика да помагаат во дефанзива.

Ел Шарави до кај е со повредава? Аман више, го заборавив човеков!
Кога ќе се врати, може да се проба оваа формација што ја форсира Сидорф.

Инаку да кажам збор-два за Монтоливо...
Да се паметни Милан да си го вратат Пирло од Јуве, ако треба и на 40 год...па Пирло на 40 ќе биде доктор на науки за моменталниов Монтоливо.
Глава оставам. За мене е просечен играч од средината на теренот.
Коа ќе фати топка или ја враќа назад или ја шири у страна .. абе дај пас у празно, некоја длабочинска топка.. откри се а не да се криеш позади играч.
Често знае и лесни пасови да ги футне, еве некњна 75мин. неможеше да диши, постојано наведнат со рацете на коленици. Кондиција нула.
Годинава изигра јако само со Барса едната утакмица, дали беше момент на инспирација незнам ..и тек тук некоја добра утакмица во Калчо, Останатите просек.

Друга работа, гледам Емануелсон е форсиран од страна на Сидорф..рака на срце не игра лошо од кога е под негово водство.
Али за со Атлетико сакам да го седне на клупа освен ако не дојде случај да бркаме негатива.

За со Атлетико, сакам да ги видам следниве:

..................Абијати............................
...Абате...Рами..Мексес...Шиљо......
....Есиен......Де Јонг...Кристанте?....
...........Кака..........Балотели..............
.....................Пацо.............................

Со тоа што Балотели би има некој си free-roll ...

Замислете Есиен-ДеЈонг-Мунтари пиле нема да прелета:pos:
Штета што е казнет Мунтари.

Во сабота само победа против Наполи! Да види @курајбер што ќе го чека во иднина! :D

Као ќе се градело стадион после овој настан поточно 2016, а се очекувало да биде готов сезоната 2018/2019
Колку е воа вистина незнам
Ама нема да е лошо да си имаме еден наш стадион како јуве.. цел да биде црвено црн.. да се знае на кој е и шо е...

Као ќе се градело стадион после овој настан поточно 2016, а се очекувало да биде готов сезоната 2018/2019
Колку е воа вистина незнам
Ама нема да е лошо да си имаме еден наш стадион како јуве.. цел да биде црвено црн.. да се знае на кој е и шо е...

Настанов е за подобрување на животот на планетава, екологија, бла бла бла !!

Е сеа, местото кое што Лејди Б сака да го земе за нов стадион е некоја напуштена фабрика, сопственикот сака да ја продаде, но нешто имаат проблеми со власта тамо, која не дозволува незнам од некои икс причини...

Е сеа Лејди Б сака да го промовира стадионот на овој настан, и да добие поени кај власта, пошто фабриката не била добра за околината...

Milan monitoring Alex, Doria and Martins Indi
Milan are examining Alex's situation at PSG as the Brazilian defender is one of the Rossoneri's targets for next summer. Botafogo's Doria and Feyenoord's Bruno Martins Indi are also being watched.

Milan monitoring Alex, Doria and Martins Indi
Milan are examining Alex's situation at PSG as the Brazilian defender is one of the Rossoneri's targets for next summer. Botafogo's Doria and Feyenoord's Bruno Martins Indi are also being watched.

Конечно се свртеа кон дефанзивци.. :cuc:

Koмшијете најверајтно го лапнаа Видиќ, ќе го видите догодина 32 годишниот инџури прон играч кој као демек не ни требал..

Алекс ни требал, или можда Бонера е подобар !!

Во сабота само победа против Наполи! Да види @курајбер што ќе го чека во иднина! :D

ќе тепа наполи и догодина кога ќе ми просеравате во фан клуб (и тоа ќе си отворам) ќе ви викам дека имате комплекси :icon_lol:
Интер како и обично со 5 години каснење го следи Милан во трендовите, овој пат трендот е прибирање стари луѓе во тимот

ќе тепа наполи и догодина кога ќе ми просеравате во фан клуб (и тоа ќе си отворам) ќе ви викам дека имате комплекси :icon_lol:
Интер како и обично со 5 години каснење го следи Милан во трендовите, овој пат трендот е прибирање стари луѓе во тимот

Дај боже, Милан да се врати на тој тренд, се со "младиве" си грмиме !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom