Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Робињо пак.. аах, ај ваљда ќе го смени со тарабт и од наредна утакмица нема да заигра.. Бонера исто :facepalm: Дебакл

Не е ова официјалниот состав. А и шо сакаш ти, Тарабт што има едвај 1-2 тренинзи да стартува уште на првата утакмица.

Не е ова официјалниот состав. А и шо сакаш ти, Тарабт што има едвај 1-2 тренинзи да стартува уште на првата утакмица.

Не не у никој случај, сакам на Сапонара да му се даде шанса.. мислам ќе се сложиш со мене, дека има многу повеќе во него одколку во сакатиот дебел Робињо што не се залага на утакмица

Вечерва мислам дека Пацини ќе ја реши.Му лежи него и врнежливо време,прав гол играч..Полека полека очекувам и Хонда да се разигра и да се навикне ова темпо затоа што Русија и Серија А неможат да се споредат.2-1 точен резултат

Не не у никој случај, сакам на Сапонара да му се даде шанса.. мислам ќе се сложиш со мене, дека има многу повеќе во него одколку во сакатиот дебел Робињо што не се залага на утакмица
Сапонара влечеше повреди така да не е фит за да почне утакмица...Робињо е единствен кој е спремен да игра на таа позиција од почеток...

Milan: Abbiati; De Sciglio, Bonera, Rami, Emanuelson; Muntari, Montolivo; Honda, Kaka, Robinho; Pazzini
A disposizione: Amelia, Gabriel, Mexes, Abate, Zaccardo, Constant, De Jong, Saponara, Cristante, Essien, Petagna.

Ништо без Де Јонг во средина

Ете дочекавмо и најдобриот играч сезонава да остане на клупа на сметка на Мунтари, што е проблемот повреден е или чисто онака по желба на Сидорф?

Milan: Abbiati; De Sciglio, Bonera, Rami, Emanuelson; Muntari, Montolivo; Honda, Kaka, Robinho; Pazzini
A disposizione: Amelia, Gabriel, Mexes, Abate, Zaccardo, Constant, De Jong, Saponara, Cristante, Essien, Petagna.

Ништо без Де Јонг во средина

и тарабт е на клупа, овде не го гледам..

Ете дочекавмо и најдобриот играч сезонава да остане на клупа на сметка на Мунтари, што е проблемот повреден е или чисто онака по желба на Сидорф?

Најверојатно да го одмори... човекот изигра се шо е можно до сега... ваљда то е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom