Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Alegri Останува...така одлучил Силвио... ваљда ќе тераат со него до крај на сезона па после Парандели или Инзаги ќе го смени...

Вчера сите плукаа по Робињо а никој не го спомна Исус :icon_lol:
http://www.nextmediavideo.com/v/2344

Што се однесува за циганот пак ќе си тера со неговите глупи формации и измени.
Ќе се чека Ел Шарави, Пацини и Балотели да го спасуваат. Не знам што толку видеа во него кога 3-тото место минатата сезона е 50% на Ел Шарави и Пацини.

Sky reports that Devis Mangia (or Inzaghi) could take over for the rest of the season if Allegri gets fired.
BUT:Galliani: "I spoke with president Berlusconi after the Chievo match, and he agrees with me: Allegri stays."

Abate, Montolivo, Poli and Balotelli have been called up for Italy's friendly matches vs. Germany (Nov. 15) and Nigeria (Nov. 18).

Urby: "De Jong is impressive; he's a pitbull. He always wants to win, even in training. He's very important for us."

Пошто овој мајмунот остна, јас мислам ќе биде најдобро да ставиме клуч на темава до крај на сезнава.
+1 оти ќе се водат се едни исти муабети

Стварно незнам што очекувате од Алегри со ваков состав да направи...толку е капацитетот башка игра без 2цата најдобри играчи од лани Пацини и Шарави скоро сите 13 кола.....да се вратат ќе се подобрат и резултатите ...двајцата до крај во серија А можат да дадат +10 гола индивидуално..а и кога ќе се врати Шарави и Бало ќе дава голови пошо скоро сите голови лани што ги даде му ги асистираше Шарави...

Стварно незнам што очекувате од Алегри со ваков состав да направи...толку е капацитетот башка игра без 2цата најдобри играчи од лани Пацини и Шарави скоро сите 13 кола.....да се вратат ќе се подобрат и резултатите ...двајцата до крај во серија А можат да дадат +10 гола индивидуално..а и кога ќе се врати Шарави и Бало ќе дава голови пошо скоро сите голови лани што ги даде му ги асистираше Шарави...

Во право си ама кажи до кога со Мунтари? Го игра Мунтари пред Поли, заради Матри ја раструри 4-3-3 формацијата, измените не му се коментираат. Лани го истај Ел Шарави од лајната, се надевам и сеа ќе се десит истото зш во спротива наебали смо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom