Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Триста утакмици Милан Барса изглеавме овие три години и на сите ама БАШ на сите Барса оставала простор Милан гол да даде. Зошто не можат да дадат ја не можам да кажам, ама кога ќе видам како клучниот пас што треба да е асистенција лета негде у далечина јасно ми е дека се преимпресионирани и исплашени што се должи на тоа дека се нешколовани играчи и дебили пред се.
Што е школован фудбалер се виде денес со Кака, проба вака, проба така на крај фати сам претрча и падна гол.

Оној Монтоливо што кажува гачки дека Балотели можел подобро да игра нека си пушти снимка од скоро се што има изиграно годинава(плус минус две утакмици) и нека ја затне муцката пошто капитенска лента носи и треба да знае дека тоа по дифолт подразбира да си најдобар на терен без разлика на се, а не да те силува Бускец и да не можеш сенката на Санчез да ја видиш цела утакмица.

Абате, Мекцес и Запата ако се луѓе треба сами зимава да си побараат трансфер и да не чекаат да им паѓа дополнително цената пошто ако дотераат крај на сезона со ова темпо ќе имаат понуди од Тернана и Про Патриа.

Таа Барбара место да иде по соблекувални и да глуми Сексот и Градот нека иде кај татко и да си направат муабет за џепарац.

и што ако беа во карантин?? освен што се изнасликаа за на инстаграм и си го ладеа во миланело ниш др не се виде како резултат..
више не ли тепаат со киево.. заслужуваат сите оние "будали" што се трудат да изиграат неш (притоа ги потенцирам де јонг и кака) буквално без оштетување да си најдат нова средина кај што нема вака нивното име да се оцрнува (без разлика на тоа колку сакав кака да се врати..)
+ мило ми е што му проработе мозокт на бало барем 1%.. после суспензија па нека си седи на клупа па ќе види како ќе трча..

и што ако беа во карантин?? освен што се изнасликаа за на инстаграм и си го ладеа во миланело ниш др не се виде како резултат..
више не ли тепаат со киево.. заслужуваат сите оние "будали" што се трудат да изиграат неш (притоа ги потенцирам де јонг и кака) буквално без оштетување да си најдат нова средина кај што нема вака нивното име да се оцрнува (без разлика на тоа колку сакав кака да се врати..)

Мартинче тие не се ко фудбалерите кај нас, сабота навечер да се пијанат недела утакмица да играт :icon_lol:

Мартинче тие не се ко фудбалерите кај нас, сабота навечер да се пијанат недела утакмица да играт :icon_lol:

се разбираме.. покрај женскиот фудбал добивам и 50% увид во машкиот кај нас :)
може и поарно ќе им биде да си фатат некоја чашка.. барем ќе имаат добро алиби зш играат како муви без глави :icon_mrgr:

Se na se, ocekuvan poraz u koj sto barsa si imase trening mec i si dozvolija da promasat 15 pati na 3 metri pred nasiot gol, i si imaa lagani dodavanja u nasiot sesnaesetnik ko elche da sme, a ne il club piu titolato al mondo.
Dzabe sudiskite greski koga barcelona igrase so 50% od moznostite. da zapnea vistinski 5 golchinja ne ni ginea.

Ќе почнат да не поврзуваат со сите играчи што имаат договор до 2014.

Ќе почнат да не поврзуваат со сите играчи што имаат договор до 2014.

галијани ефект.. од една стр не е на арно работава за него, ама од др ако дојде до тоа веќе, ќе ми фали со овие low cost трансфери :unsure:

Може не бевте на ниво, толку ви се силите, ама еве ја ќе признаам пенал немаше и за голот на Бускетс мислам дека имаше офсајд, ама тоа е. Реално гледано далеку сме пред вас, Меси, Нејмар, Иниеста, Фабрегас...Третиот гол нема да го коментирам :D
Спортски поздрав.

Може не бевте на ниво, толку ви се силите, ама еве ја ќе признаам пенал немаше и за голот на Бускетс мислам дека имаше офсајд, ама тоа е. Реално гледано далеку сме пред вас, Меси, Нејмар, Иниеста, Фабрегас...Третиот гол нема да го коментирам :D
Спортски поздрав.

Toa se trudev da go objasnam tuka na forumov na nekoj si tipac-neznam kako mu bese imeto , barsa momentalno e daleku pred nas vo sekoj pogled ama vecerva sudiite sjebaa.

Toa se trudev da go objasnam tuka na forumov na nekoj si tipac-neznam kako mu bese imeto , barsa momentalno e daleku pred nas vo sekoj pogled ama vecerva sudiite sjebaa.

Судиите не беа на ниво, но се виде дека Барса е подобра и ако не ги дадеа тие голови сигурно други ќе ни дадеа така да..

гледам денеска слаба активност па викам да ве размрдам малце.. :)
"Ѓаволот носи Праде?" Спортскиот директор на Фиорентина е најсериозен кандидат да го замени Ареидо Браида на таа функција - http://martina22acm.wordpress.com/2013/11/07/the-devil-wears-prade/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom