Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
вој па глеј го ..... шо поарно ли е со бирса и роби инвалидот ... незналица

пријателе дај бе од вакви како тебе што се прават менаџерчиња темава се поеба дај одмори..Сапонара го нема гледано ни 1 минута одма го става прва постава.

Де Шиљо не се повредил ПАК на тренинг, туку му се десило воспаление на скоро оперираното колено. Најлошата можна ситуација. Ако после операција почне да се влече хронична повреда, поготово на коленото, играчот ќе си има проблем во текот на цела кариера. Ако ова со воспалениево не е изолиран случај и само постоперативна траума, ако му се повтори уште 2-3 пати истото, тешко него и тешко нас.

Eпа по повреда одма го опнаа Де Шиљо да игра 90 минути... ко да нема некој друг, ете им сеа! Може и Пато у право беше коа изјави дека играчите од поврада прерано се враќаат на тренинзите

Најмногу сакам да го сменат Алегри за да се спасам од глупости кои се пишиваат тука... а и тие членови да се спасат барем за момент од нивната глупост. :)

Да не знаеш ни квалитетно да плукнеш, а моментот ти е погоден!? :facepalm: Кога бе ако не сега, па дури и јас не сум целосно на негова страна... :P

Колку и да знам да се закачам со ракометарот, тој барем има смисла за хумор, довитловост...

Најмногу сакам да го сменат Алегри за да се спасам од глупости кои се пишиваат тука... а и тие членови да се спасат барем за момент од нивната глупост. :)

Да не знаеш ни квалитетно да плукнеш, а моментот ти е погоден!? :facepalm: Кога бе ако не сега, па дури и јас не сум целосно на негова страна... :P

Колку и да знам да се закачам со ракометарот, тој барем има смисла за хумор, довитловост...

Што има да плукаш преку Алегри се гледа колку Милан е неспособен и поназад од светскиот фудбал... 2 ипол години ете толку.

Искрено моментално немам ни еден член на клубов шо би сакал да останит и понатаму.. И Балотели и Ел Шарави, сите нека ги проадет, нека си ги продает и газојте и тимот, само за Де Шиљо би ми било малце криво, ама и тој немат среќа ич, башка малце ак е свесен ќе бегат од бедотијава. Ја нема тимов таа топлина како кога беа Неста, Гатузо, Сидорф и да не набројувам натака за да не ме фаќат носталгија. Играт Милан, наместо да седнам и да се опуштам, треба да гледам како група црнци (не сум расист) изиграваат кловнови во црно-црвен дерс. Пред извесно време пропуштив утакмица на Милан, и се спасив, не бев нервозен таа вечер. Имаме подобар тим од лани истиот тренер, но пак имаме лош старт. Јес и повредите да не мачат, ама нешто тука не штимат. Мислам требит да се почнит од кај тренерот.. Со вакво ниво на игра Милан не мојт да останит уште долго. Ако не влезиме во ЛШ годинава, догододина ќе е уште потешко (да не речам невозможно), па во најдобар случај ќе требит да очекуваме продажба на тимов.

Невозможно е да се очекува (у поблиска иднина) дека берлускони ќе вложи у тимов. Може само да го докусури. Погледнете го, до гуша у скандали, пресуди,давачки, а бизнисот и не му цвета баш нај-нај. Плус мислам дека нема пак да се вмеша сериозно у политика па да му биде Милан алатка со која политички (индиректно финансиски) да профитира. Ова е реално сценарио, и менување на тренер само може до некое ниво да ни ја подобри играта, но и Мурињо да дојде, основниот проблем останува - пари за трансфери нема, а тимот е беден за да сам од себе генерира пари за да купи некој достоен играч.
Мене ми мириса дека зимево(можеби и наредното лето) некоја (недај боже повеќе) ѕвезда ќе не напушти. Која ќе биде останува да видиме. Ми изгледа целава ситуација со Балотели и Ел Шарави крајно сомнителна.Мислам дека некој од нив ќе биде продаден најкасно наредното лето, а ако не се квалификуваме за ЛШ наредната година, тоа ќе биде дефинитивно. Но ова е само некоја моја блесава претпоставка, која не би сакал да се оствари.

И ја имам некое претчуство дека татко ми ќе ми се јави днска, и ќе ми рече, сине ти купив ферари, дојди по кључојте :icon_lol:

браво за татко ти :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom