Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бирса барем се труди и покажува дека знае да игра фудбал и да се бори за место во тимот за разлика од Матри кој изиграва манекен. Еј Бирса ах бе Матри јас да сум како тебе ќе се обесам. :pos:

бирса покрај голот страшно знае да повлече.... дечково алал да му е... вака ако игра цела сезона, ново откритие ќе има милан макар шо е 27 години

да е физички повеќе спремен би бил супер, тоа само да го подобри мора..

Уште еден доказ дека моментално Нианг подобро се снаоѓа на теренот него ли Матри. Нека бере памет за во иднина Алегри.

silvestre dobro pozicioniranje utakmicava, mi se svigjase odbranava ovaa utakmica, nemase greski banalni, ko so si znaat da si napraat.. niang naprednat mi izgleda raboti na sebe, ama voa zavrsnicava mora da ja sredi malce, psihata da si ja dotera..i malce po pameten da bide :D, alegri namesto da mu dadese sansa na saponara da oseti atmosfera, ovoj go stava nocerino vo 86minut, ne zdrav coek..POLI :cuc: Kaka nekolku dobri potezi... :D generalno mi se dopadna toa so go tepavme udinese, a ja smetav ovaa utakmica za teska.... posle voa mozebi ke vrzeme 4,5 pobedi :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom