Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не верувам дека ќе игра Монтоливо од прва минута ама ај..
Инаку зашо фејспалмот на крај? За Матри?

пишува дека ќе игра он од прва а демек Шарави на клупа..сигурно е тоа за Матри, подобро би било Робињо да игра.

видете кој даде голчиште

Не верувам дека ќе игра Монтоливо од прва минута ама ај..
Инаку зашо фејспалмот на крај? За Матри?

Потврдено е ќе игра Монтоливо од прва минута. Фејспалм за Матри, Бирса и Мунтари прв тим, а Ел Шарави и Поли на клупа.
--- надополнето: 30 септември 2013 во 12:23 ---
пишува дека ќе игра он од прва а демек Шарави на клупа..сигурно е тоа за Матри, подобро би било Робињо да игра.

видете кој даде голчиште

Чиста среќа. Овој гол не го прави играчиште веќе знаеме каков е. :D

Јас не би го ризикувал толку Монтоливо ама они си знаат, посебно ако е недолечен ко што знаат да напраат.

Инаку ако ги стави најдобрите 11 ќе бидеме ептен тапа со играчи на клупа и ако не иде со тие 11 ќе нема кој да влезе и да размрда игра, капиш?

Барем јас така ги разбирам потезиве на Алегри.

Потврдено е ќе игра Монтоливо од прва минута. Фејспалм за Матри, Бирса и Мунтари прв тим, а Ел Шарави и Поли на клупа.

Поли и Шарави оправдувам зошто се на клупа поготово Шарави само што се враќа од повреда а и Алегри изјави дека не се спремни со Монтоливо да играат цел меч и затоа Шарави ќе си добие шанса последните 20тина минути.

Кој место Матри? Забораваш дека сме кратки на клупа и дека Пацини е повреден а Нианг не е пријавен за ЛШ?

Матри и ќе имаме играч помалку уште од старт. Не знам после толку промашени шанси и изгубени топки да беше друг тренер пола сезона немаше да го стави да игра.
Се сеќавате кога Робињо беше оставен на трибини. :D

Нека играат со Робињо 4-3-2-1
Балотели
Бирса-Робињо
Мунтари-Де Јонг-Монтоливо

Матри и ќе имаме играч помалку уште од старт. Не знам после толку промашени шанси и изгубени топки да беше друг тренер пола сезона немаше да го стави да игра.
Се сеќавате кога Робињо беше оставен на трибини. :D

Нека играат со Робињо 4-3-2-1
Балотели
Бирса-Робињо
Мунтари-Де Јонг-Монтоливо

И кој ќе влезе од клупа да размрда игра?
Робињо е идеален за да даде ритам во последните 20 минути од утакмицата и Алегри го знае тоа.

Матри покрај Балотели ни е единствен ЗДРАВ напаѓач кој се надевам дека ќе распали и ќе ги затвори устите на сите.
После она со Пацини нема да се осудам да плукам по него зашо Пацо ми стана омилен после прикажаното за Милан а и во наша полза е Матри да дава голови затоа што тоа значи повеќе бодови за Милан.

Стварно не знам како може да размислувате и да праќате играч на трибини а тој да е единствен што може да игра во наредните неколку утакмици во Серија А.

Ганз да го повикаат?

Па тој не може ни на Месбах дуел да му земе бе а не на Киелини/Бонучи.

И кој ќе влезе од клупа да размрда игра?
Робињо е идеален за да даде ритам во последните 20 минути од утакмицата и Алегри го знае тоа.

Матри покрај Балотели ни е единствен ЗДРАВ напаѓач кој се надевам дека ќе распали и ќе ги затвори устите на сите.
После она со Пацини нема да се осудам да плукам по него зашо Пацо ми стана омилен после прикажаното за Милан а и во наша полза е Матри да дава голови затоа што тоа значи повеќе бодови за Милан.

Стварно не знам како може да размислувате и да праќате играч на трибини а тој да е единствен што може да игра во наредните неколку утакмици во Серија А.

Ганз да го повикаат?

Па тој не може ни на Месбах дуел да му земе бе а не на Киелини/Бонучи.
Ганз ни не може да го повикаат затоа што веќе не е во примавера.

Ел Шарави ќе влезе, а и Матри ќе го има на клупа зошто да е од прва минута?
За разлика од Матри, Пацини уште на првиот натпревар даде 3 гола.
А овој 3 натпревари изигра еднаш со пета подаде и 3 пати промаши од пола метар. :D
Рома играат без класичен напаѓач па што им фали? Се решија го седнаа Бориело на клупа и крај.

Ганз ни не може да го повикаат затоа што веќе не е во примавера.

Ел Шарави ќе влезе, а и Матри ќе го има на клупа зошто да е од прва минута?
За разлика од Матри, Пацини уште на првиот натпревар даде 3 гола.
А овој 3 натпревари изигра еднаш со пета подаде и 3 пати промаши од пола метар. :D
Рома играат без класичен напаѓач па што им фали? Се решија го седнаа Бориело на клупа и крај.

Aј добро пер, нека ги игра сите од прва минута еве и Кака нека го стави па нека се доповреди и ќе играме после со на Малдини синовите.

Може тактички е добро Алегри да го стави Матри во прва пошто Ајакс има доста слаба одбрана и треба да се разбие со напаѓачка постава..се гледа дека Матри има желба да се докаже и да започне да дава голови но тоа е .. јас па мислам он ќе даде гол - два против Ајакс :)

Никој не го бара исус ми е гајле и да не игра. Највеќе ми е за форсирањето на Матри кој до сега со ништо не докажа дека е за да игра во прв тим.
Не дека Робињо е посјајен ама барем да не го гледам телето како цел натпревар се извлечува од офсајд и како му прави друштво на голманот на Ајакс. :icon_lol:
Матри не ја разби Болоња ќе ги разбил Ајакс. :icon_mrgr:
Ако промаши немој да сте го пцуеле. ;)

Нека е на штета на Милан и нека е детски колку сака aли стварно сакам Матри да пропадне . Неговите голови кои би требало да ги даде ( а појше од 5 сезонава нема да даде сигурно) никаква работа нема да ни завршат.
Шампиони и со него и без него нема да сме али затоа неговиот неуспех ќе испрати уште една порака до кељавите дека ова мачкање очи нигде не води. Најинтересно ќе биде кога ќе пробаат да го продадат негде и кога никој нема да сака да го купи.
Стварно не можам да сфатам што е тоа што го може Матри, а не може Палоски кој е бесплатен, Алегри доби една шанса да донесе играч по негова желба и за курот се фати.

Најново е дека имало контакти со Касиљас... ова би легнало бога ми фино, од небо да падне класа голман на место на оној што никад за ништо не е крив.

Иначе наводно Милан почнал преговори со Касиљас...колку е ова вистина незнам али ако стварно успеат да го земат алал да им е..

Според медиумите Касиљас веќе се договорил со нашите, а мислам дека ќе заебат по што во јануари ќе го барале на 6 месечна позајмица со право на откуп. Има и други клубови кои веднаш би го откупиле а не нас да не чекаат.
А и ми се верува да дадат над 15 мил за него и 6 мил плата. ;)
Не е исклучена можноста да фрлат толку пари но тогаш опростите се од нов дефанзивец.
Јебем ти Касиљас ако не купат дефанзивец на зимо и да ни замачкаат очи дека купиле класа голман и дека одбраната е топ.

Ке ги ваде Касиљас на неколку утакмици ке завршат 3 ти,и после ке вика Абате е еден од најдобрите бекови во светот

Според медиумите Касиљас веќе се договорил со нашите, а мислам дека ќе заебат по што во јануари ќе го барале на 6 месечна позајмица со право на откуп. Има и други клубови кои веднаш би го откупиле а не нас да не чекаат.
А и ми се верува да дадат над 15 мил за него и 6 мил плата. ;)
Не е исклучена можноста да фрлат толку пари но тогаш опростите се од нов дефанзивец.
Јебем ти Касиљас ако не купат дефанзивец на зимо и да ни замачкаат очи дека купиле класа голман и дека одбраната е топ.
Забораваш дека тука игра фактор и Желбата на касиљас....секако дека би сакал он да игра за некое големо име... од јаките тимови скоро сите имаат одлични голмани...т.е Освен Арсенал, Милан, Псж имаат добар голман али би тргнале и они по Икер исто и Монако...е сеа од овие тимови Касиљас би се мислел меѓу Арсенал и Милан...а мислам дека повеќе го почитува и сака милан него ли Арсенал...така да и Реал не би му стоеле на патот доколку касиљас си одлучи да оди кај сака па макар било и во милан на 6 месечна позајмица со право на откуп..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom