Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
AGENTS WORKING ON TURKEY MOVE FOR AC MILAN MIDFIELDER BAKAYE TRAORE

Agents for AC Milan midfielder Bakaye Traoré are attempting to get him a move to Turkey.

The Turkish transfer window doesn't shut until the end of the week and Traore is anxious to get a move away from Milan.

His representatives are currently in talks with several Turkish clubs about a transfer this week.

Момо е добар, свекако е надградба над ТРаоре, лани беше у Фиорентина на позајмица у втора полусезона и ич не беше лош...

Па нели истече трансфер периодот како да го доведат Сисоко?

Па нели истече трансфер периодот како да го доведат Сисоко?

Слободен играч е, нема договор со никого. И мене не ми смета Момо за на клупа да се има, за Траоре е измислител на фудбалот, а и кога е во добрите знае да одигра по фина фина утакмица.

Слободен играч е, нема договор со никого. И мене не ми смета Момо за на клупа да се има, за Траоре е измислител на фудбалот, а и кога е во добрите знае да одигра по фина фина утакмица.

Оној што играше во Ливерпул?

1209068_418543748245452_407054599_n.jpg

podobri se od nas, nema somnez. (zboram vaka, na hartija).
Plus i na najbitnoto mesto(trenerskoto) se podobri.
Da ne zborime za odbranata, tuka se nekolku klasi bolje :D
Iskreno, nema sto da se krie tuka.

Само ненормални можат да платат 17 милиона за играч што е во последната година од договорот.

pa dobro, samo nenormalni se cenkaat za 0.5 milioni ko nas. I samo nenormalni mozat da dadat pari(12 mil) za Matri ako taka gledame.
Spored tvoeto ispaga deka nie sme najnormalni zatoa sto edvaj denar vlozivme uu zasiluvanja.

pa dobro, samo nenormalni se cenkaat za 0.5 milioni ko nas. I samo nenormalni mozat da dadat pari(12 mil) za Matri ako taka gledame.
Spored tvoeto ispaga deka nie sme najnormalni zatoa sto edvaj denar vlozivme uu zasiluvanja.
Значи збориме конкретно за такви случаеви не ми мешај Матри и Патри.

Хонда не вреди повеќе од 3-4 мил зашо има уште 4 месеци договор!

Сако/Љаич не вредат 20 затоа што имаа уште година дена од договорот а и затоа и Љаич си отиде за џабе и Рома не наседнаа на финтата ама Ливерпул има глуп менаџмент и тоа е докажано во повеќе наврати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom