Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
http://www.football-italia.net/39122/milan-apologise-uefa-error
http://www.football-italia.net/39112/milan-surprises-champions-list
неспособни у пичку материн..
нијанг и сапонара не ги пријавиле во лига на шампиони.
ама затоа бирса не го заборавиле.

Milan Champions League squad: Abbiati, Amelia, Coppola; Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Silvestre, Zaccardo, Zapata; Birsa, Cristante, deJong, Emanuelson, Montolivo, Muntari, Nocerino, Poli; Balotelli, El Shaarawy,Kakà, Matri, Pazzini, Robinho

Убав состав само шо не играт 11 туку сите играчи има преку 50 утакмици у сезоната не треба да гледаме само на првите 11.

GKАбијати-Амелија-Габриел

RB-Abate-De Sciglio-Zaccardo

CB-Zapata-Mexes-Silvestre-Vergara

LB-Emanuelson-Constant

CDM-De Jong-Cristante

RCM-Montolivo-Poli

LCM-Muntari-Nocerino

ACM-Kaka-Saponara

ST-Baloteli-El Sharawy-Matri-Robinho-Niang

И сега овој Бирса ств незнам шо позиција игра.Овака мислам дека имаме полн состав,и дека немаме лош состав.Највеке ме стра од одбраната,Мексес и Запата како така ке улезат у форам али Силвестре:(

http://www.football-italia.net/39122/milan-apologise-uefa-error
http://www.football-italia.net/39112/milan-surprises-champions-list
неспособни у пичку материн..
нијанг и сапонара не ги пријавиле во лига на шампиони.
ама затоа бирса не го заборавиле.

Milan Champions League squad: Abbiati, Amelia, Coppola; Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Silvestre, Zaccardo, Zapata; Birsa, Cristante, deJong, Emanuelson, Montolivo, Muntari, Nocerino, Poli; Balotelli, El Shaarawy,Kakà, Matri, Pazzini, Robinho
Вака сега,не се Повикани Нијанг,Сапонара како и Вергара и Габриел.
Немојте одма со плукање зашто тројца од нив се повредени а башка мислам дека моше да се пријават уште 2 ца мислам под 21 година (како Пато и Шарави што беа во минатото).
Ај некој нека каже како оди таа процедура точно?

^
Ел Ша и Де Шило можеле да се регистрират и во Листа Б , каде секој играч 1992 или погоре кој има играно повише од 2 год во тимот се регистрира во ова листа , каде автоматски би имал место за Нианг или било кој друг .
Но еве сега Гандини и Милан го признаа грешката

^
Ел Ша и Де Шило можеле да се регистрират и во Листа Б , каде секој играч 1992 или погоре кој има играно повише од 2 год во тимот се регистрира во ова листа , каде автоматски би имал место за Нианг или било кој друг .
Но еве сега Гандини и Милан го признаа грешката

Епа а Пацини и Бонера шо се повредени нели може Нианг и Вергара да улезат место нив или?

1176400_512604502158298_1846570565_n.jpg

Можно ли е Алегри да биде коњ и да го игра Матри пред Шарави ?

ако игра шавави како шо игра нема да игра прва и ЈАС да сум тренер, ако си покаже дека заслужува ќе игра многу логично, ќе го стаи 2 утакмици по ред ако игра добро ке игра и понатаму ако не матри е тука он е по искусен и он му е миленик на алегри...

ако игра шавави како шо игра нема да игра прва и ЈАС да сум тренер, ако си покаже дека заслужува ќе игра многу логично, ќе го стаи 2 утакмици по ред ако игра добро ке игра и понатаму ако не матри е тука он е по искусен и он му е миленик на алегри...

Добро е што ти не си трењер на Милан

А Матри што е дрво дрвосано тоа нема везе? Негов миленик бил, па јаки муда. А едно искуство што има па, зад себе неколку златни копачки и 3-4 финалиња.
Со самото доаѓање на Кака, не дека некој очекува да игра како пред 5-6 години ама и Балотели и Шарави и Монтоливо ќе им биде многу олеснета улогата во тимов. Ајде да видиме што ќе каже мистерот.

Епа а Пацини и Бонера шо се повредени нели може Нианг и Вергара да улезат место нив или?

па не ги пријавиле направиле грешка..

читам Траоре сепак можел да си замине во Турција, таму бил маркетот сеуште отворен..

А Матри што е дрво дрвосано тоа нема везе? Негов миленик бил, па јаки муда. А едно искуство што има па, зад себе неколку златни копачки и 3-4 финалиња.
Со самото доаѓање на Кака, не дека некој очекува да игра како пред 5-6 години ама и Балотели и Шарави и Монтоливо ќе им биде многу олеснета улогата во тимов. Ајде да видиме што ќе каже мистерот.

ел шарави е многу големо дрво од лани полусезона па наваму, а матри ќе видиме како ке се покаже, не дека го идолизирам него ама шарави повеќе гледа фризурата да си ја напраи одколку да даде гол, да пружи добра игра и слично, криво ми е летово шо не го трампавме за некое играчиште како озил , ди мариа, фабрегас... чим е шминкер ништо од него... ако си го гледал пато на таа возраст ќе знаеш дека шарави не е ни талентиран, а тие 16 гола свака част ама немаше кој гол да даде тогаш, коа дое балотели има дадено 2 гола само у 20 натпревари... уф колку ми е криво шо не го трампавме за озил.. аууу многу....

еве го директорот што ја направил грешката..

во листата Б би можел да ги стави Шиљо и Кристанте и така би имало простор за Нијанг

ел шарави е многу големо дрво од лани полусезона па наваму, а матри ќе видиме како ке се покаже, не дека го идолизирам него ама шарави повеќе гледа фризурата да си ја напраи одколку да даде гол, да пружи добра игра и слично, криво ми е летово шо не го трампавме за некое играчиште како озил , ди мариа, фабрегас... чим е шминкер ништо од него... ако си го гледал пато на таа возраст ќе знаеш дека шарави не е ни талентиран, а тие 16 гола свака част ама немаше кој гол да даде тогаш, коа дое балотели има дадено 2 гола само у 20 натпревари... уф колку ми е криво шо не го трампавме за озил.. аууу многу....

Другар Ел Шарави беше лош во ланката вора полусезона при крајот.Сега е у добра форма врака се назад прима топки повлекува акции влегува во шанси сеа за сеа е добар :)

еве го директорот што ја направил грешката..

во листата Б би можел да ги стави Шиљо и Кристанте и така би имало простор за Нијанг

Умберто ми среди за карти кога идев во Милано првиот пат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom